2777
2789

سلام بچه ها شوهرم دیشب برام یک عروس هلندی لوتینو خرید که بیشتر از یک سال سن داره از دیشب اصلا لب به غذا نزده فقط یک ساعت پیش یکم آب خورد ولی غذا اصلا لب نزده براش ارزن و کتان گذاشتم خیلی ناراحتم میترسم بمیره پرنده فروشی گفته اگه خواستی بیا تعویض کنم برات ولی من دوستش دارم دلم میخواد پیشم بمونه چون من قبل این یک عروس هلندی لوتینو داشتم همه چی من و شوهرم بود مثل بچه مون دوستش داشتیم حتی مامانم وابسته اش بود بیماری ویروسی گرفت بچه جلوی چشمم شد اندازه گنجشک شد و مرد بردمش دامپزشکی گفت ویروس گرفته فقط آنتی بیوتیک داد با مشکن که با سرلاک همسرم دهنش میکرد چون اونم لب به غذا نمیزد آب نمیخورد بالا میاورد خلاصه برکت زندگیمون بچه مون تو دست شوهرم آخرین نفسش رو کشید از اون روز شدم یک زن افسرده حتی شوهرم و مامانم تا یک هفته کارمون گریه بود تا این رو خریدیم دیگه واقعا طاقت مردن این بچه رو ندارم😭

اینم بگم شوهرم دیشب خیلی عجول بود و رفت طفلکی رو به زور آورد بیرون که مثلا اسیر نباشه تو قفس آزاد باشه ولی اونم خیلی ترسید پرواز کرد یکم خورد به در و دیوار خدا رو شکر سرحاله پاهاش مشکلی نداره قشنگ میره روی چوب نشیمنش ولی نمیدونم بالش آسیب دیده یا نه آخه چون شوهرم سریع بردش تو قفس تا استرسش کم بشه بچه ها چکار کنم اگر میتونید کمکم کنید خیلی درمونده شدم😢

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاش عوض شده و تازه اومده تو خونه بخاطر اینه

یعنی خوب میشه غذا بخوره؟ 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

اذیتش نکنید بزارین تو قفس بمونه ولی در قفسو باز بزارید دستم تو قفسش نبرید خودش باید با مکان جور شه بعد یه مدت که به خونه عادت کرد کف دستتون ارزن بریزید لزارید از تو دستتون بخوره

دستی؟ قهر کرده

نمیدونم فقط گاز گرفتن بلد نیست سخنگو هست ولی دستی فکر نکنم باشه طبق گفته پرنده فروش

اذیتش نکنید بزارین تو قفس بمونه ولی در قفسو باز بزارید دستم تو قفسش نبرید خودش باید با مکان جور شه ب ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم از بس گریه کردم دیگه نایی برام نمونده

چون جاش عوض شده اینجوری میکنه. یکم مظطرب. یکم دونه بریز تو کف دستت ببر جلوش شاید دوست شد باهات. اگه دیدی از دستت نخورد یه دوربین بزار جلوش. خودت اونجا نباش ببینه نیستی شاید بخوره

بنظرم به شوهرت بگو پسش بده این عروس هلندی مغازه ای ها خوب نیستن از دیوار بگرد دستی پیدا کن سن پایین

آره بخدا اشتباه کردم نمیدونم پس میگیره یا نه ولی اگه بگیره حتما میرم از اونجا میگیرم