سلام بچه ها شوهرم دیشب برام یک عروس هلندی لوتینو خرید که بیشتر از یک سال سن داره از دیشب اصلا لب به غذا نزده فقط یک ساعت پیش یکم آب خورد ولی غذا اصلا لب نزده براش ارزن و کتان گذاشتم خیلی ناراحتم میترسم بمیره پرنده فروشی گفته اگه خواستی بیا تعویض کنم برات ولی من دوستش دارم دلم میخواد پیشم بمونه چون من قبل این یک عروس هلندی لوتینو داشتم همه چی من و شوهرم بود مثل بچه مون دوستش داشتیم حتی مامانم وابسته اش بود بیماری ویروسی گرفت بچه جلوی چشمم شد اندازه گنجشک شد و مرد بردمش دامپزشکی گفت ویروس گرفته فقط آنتی بیوتیک داد با مشکن که با سرلاک همسرم دهنش میکرد چون اونم لب به غذا نمیزد آب نمیخورد بالا میاورد خلاصه برکت زندگیمون بچه مون تو دست شوهرم آخرین نفسش رو کشید از اون روز شدم یک زن افسرده حتی شوهرم و مامانم تا یک هفته کارمون گریه بود تا این رو خریدیم دیگه واقعا طاقت مردن این بچه رو ندارم😭
اینم بگم شوهرم دیشب خیلی عجول بود و رفت طفلکی رو به زور آورد بیرون که مثلا اسیر نباشه تو قفس آزاد باشه ولی اونم خیلی ترسید پرواز کرد یکم خورد به در و دیوار خدا رو شکر سرحاله پاهاش مشکلی نداره قشنگ میره روی چوب نشیمنش ولی نمیدونم بالش آسیب دیده یا نه آخه چون شوهرم سریع بردش تو قفس تا استرسش کم بشه بچه ها چکار کنم اگر میتونید کمکم کنید خیلی درمونده شدم😢