2777
2789
عنوان

نت همراه در آیفون

34 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کسی هست که بدونه چطوری می‌تونم از نت همراهم استفاده کنم؟

من به خاطر محل زندگیم به یکی از سیم‌کارت‌هام احتیاجی نداشتم و ازش استفاده ای نداشتم یه مدت خیلی خیلی طولانی و حالا اومدم سفر و سیم کارت قدیمیمم رو فعال کردم و این رو هم ذکر کنم روی اون خط تا حالا نت نگرفته بودم، الان نت خریدم ولی نمی‌تونم ازش استفاده کنم🫠😂

داخل نت هم سرچ کردم، APN هم وارد کردم اما فایده ای نداره می‌شه لطفا راهنماییم کنید عزیزان

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

با صدای ایرانسل تماس بگیر فعال کنن

همراه اول هست

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چقدر خوب ک پیدات کردم منم سرطان سینه گرفتم سی سالمه و دارم شیمی درمانی میشم ی عالمه سوال ازت دارم آیدی چیزی میشه بدی بپرسم ؟شما چند سالت بود مبتلا شدی گرید چند بودی الان چند ساله خوبی ؟من بچه کوچیک دارم خیلی میترسم بمیرم 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏