2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از همون اول که نطفه بسته میشه سقط کردن حرام و قتل محسوب میشه و حتی سقط قانونی هم عوارض خودش رو ...

چی بگم مگه شیرین تر از بچه ام داریم ولی بعضی وقتا همه راه ها برات بسته است مجبوری انتخاب کنی وقتی میبینی تکلیف خودتم تو زندگی مشخص نیست

غیرقانونی سقط نمیکنن که سر خودم نکن پشیمون شی

وقتی میبینی اشتباهه هنوز بزرگ نشده یک ماهم نشده باید از بین بره نمیشه که یه نفر و بدبخت کنی و بیاری تو دنیا 

وگرنه هیچ حسی بهتر از مادر شدن نیست ولی اول باید پدرش و درست انتخاب کنی

چی بگم مگه شیرین تر از بچه ام داریم ولی بعضی وقتا همه راه ها برات بسته است مجبوری انتخاب کنی وقتی می ...

به خدا توکل کن کاری نکن که مورد خشم خدا قرار بگیری بهش اعتماد کن کمکت میکنه و از جایی که فکرش رو نمیکنی همه چیز رو درست میکنه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی میبینی اشتباهه هنوز بزرگ نشده یک ماهم نشده باید از بین بره نمیشه که یه نفر و بدبخت کنی و بیاری ...

قرص میفپریستون (Mifeprex) یک قرص خوراکی است که ممکن است همراه با قرص‌های میزوپروستول برای پایان دادن به بارداری تا ۱۰ هفته (۷۰ روز یا کمتر از شروع آخرین قاعدگی) استفاده شود. این قرص سقط جنین یک ماده طبیعی (پروژسترون) را که برای ادامه بارداری ضروری است، مسدود می‌کند

به خدا توکل کن کاری نکن که مورد خشم خدا قرار بگیری بهش اعتماد کن کمکت میکنه و از جایی که فکرش رو نمی ...

عزیزم میدونم چی میگی قشنگ و نظر خودمم همینه ولی وقتی ناخواسته شده و شوهرت تمایلی نداره اصلا با همچین آدمی ببخشید اشتباه حتی س ک س کردن هرکسی لایق نیست حیف که خدا به چه کسایی بچه میده تنها نمیتونم بزرگش کنم

وقتی میبینی اشتباهه هنوز بزرگ نشده یک ماهم نشده باید از بین بره نمیشه که یه نفر و بدبخت کنی و بیاری ...

درک میکنم چی میگی اما شاید این بچه نشونه الهی باشه زندگیتون بهترشه

منم مثل شما فکر میکردم اما الان عین چی پیشمانم، 

سقطهای سرخود احتمال ناباروری، سرطان ،بیمارهای زنان خیلی زیاد میکنه .. وکلی دیگه عوارض 

عزیزم میدونم چی میگی قشنگ و نظر خودمم همینه ولی وقتی ناخواسته شده و شوهرت تمایلی نداره اصلا با همچین ...

عزیزم خدا کمکت کنه.

گلم برای آرامشت و اینکه خدا راه درست رو جلوی پات بذاره صلوات میفرستم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
درک میکنم چی میگی اما شاید این بچه نشونه الهی باشه زندگیتون بهترشهمنم مثل شما فکر میکردم اما الان عی ...

باورت نمیشه هیچی اندازه بچه منو نمیتونه خوشحال کنه حتی گریه بچه ام دوس دارم ولی وقتی ببینی شوهرت معلوم نیست با خودش چند چنده از نظر مالی ام مشکلی نداریم حیف اون بچه معصوم نیست اون چه گناهی کرده