یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی میبینی اشتباهه هنوز بزرگ نشده یک ماهم نشده باید از بین بره نمیشه که یه نفر و بدبخت کنی و بیاری ...
قرص میفپریستون (Mifeprex) یک قرص خوراکی است که ممکن است همراه با قرصهای میزوپروستول برای پایان دادن به بارداری تا ۱۰ هفته (۷۰ روز یا کمتر از شروع آخرین قاعدگی) استفاده شود. این قرص سقط جنین یک ماده طبیعی (پروژسترون) را که برای ادامه بارداری ضروری است، مسدود میکند
به خدا توکل کن کاری نکن که مورد خشم خدا قرار بگیری بهش اعتماد کن کمکت میکنه و از جایی که فکرش رو نمی ...
عزیزم میدونم چی میگی قشنگ و نظر خودمم همینه ولی وقتی ناخواسته شده و شوهرت تمایلی نداره اصلا با همچین آدمی ببخشید اشتباه حتی س ک س کردن هرکسی لایق نیست حیف که خدا به چه کسایی بچه میده تنها نمیتونم بزرگش کنم
درک میکنم چی میگی اما شاید این بچه نشونه الهی باشه زندگیتون بهترشهمنم مثل شما فکر میکردم اما الان عی ...
باورت نمیشه هیچی اندازه بچه منو نمیتونه خوشحال کنه حتی گریه بچه ام دوس دارم ولی وقتی ببینی شوهرت معلوم نیست با خودش چند چنده از نظر مالی ام مشکلی نداریم حیف اون بچه معصوم نیست اون چه گناهی کرده