2777
2789

اره دایی من یک ور کلا فلج من وقتی دیدمش اونقدر لاغر و ترسناک شده بود زدم زیر گریه ،ولی به لطف پرستاری خاله هام و غذاهای مقوی و فیزیوتراپی با این که رگهای قلبشونم بسته بود اوره خونش هم بالا بود 

الان فلجی رفع شده قشنگ راه میره فقط چون سکته جای بدی بوده موقع راه رفتن یکم سرگیجه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به تازگی 

فعلا بهتر شده تا یک هفته این اتفاق افتاده و دارو استفاده میکنه هر سه روز یکبار

و اینکه هرروز ماساژ وورزش میدیمش و روحیه 

خیلی بهتر شده بنظرم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
یاخدااینم سمت چپش بی حسه شایدده درصدکارکنه

چندروز اول بعد از سکته زمان طلایی درمانش هست . 

باید دکتر خوب برع و خوب درمان بشه و فیزیوتراپی کنه و باهاش خیلی تمرین کنید انشاءالله خوب میشه . 

یه نفر و داخل مطب دکتر مغز و اعصاب دیدم که سکته مغزی کرده بود  و خواهرش همراهش بود می‌گفت که فلج شده بود  نمی‌تونسته تکون بخوره  تحت نظر دکتر مغز و اعصاب بود و آرتی ام اس  چند جلسه  براش انجام داده بودن

خیلی بهتر شده بود و کم کم داشت راه می افتاد

خانمه هم چهل و خورده ای داشت و سکته مغزی کرده بود 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹