2777
2789

من ی کلام گفتم چجوری با این درامدا  میگید سخت میچرخه . توضیح دادید که کرایه فلان قدر میدیمو  خورد و خوراکمون فلانه منم قانع شدم .

بعد ی عده اومدن تاپیک زدن و توهین میکنن . که چرا تعجب کرده 

دنیاشون  کوچیکه 

عدد رقم بزرگ ندیده 

گنجشک روزیه  .....

خداروشکر همیشه خوب زندگی کردمو  هیچوقت کم نداشتم تو زندگیم گنجشک روزی اونیه  داره و نتونه بخوره.  من خداروشکر هم مسافرت میرم هم هرچی خواستو  خریدم . خیلی دلم شکست 

خدا اندازه دلتون بهتون بده . اینم تاپیک آخر منه تو نی نی سایت . بهونه ی خوبی شد که از این عقده بازار فرار کنم 

بله 

بسیار زشت و زننده 

متاسفانه کاش بجای درآمد آنچنانی 

فرهنگ داشتیم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فرهنگ ندارن: 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ولشون کن بابا.جدی گرفتی اینجا رو

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ولشون کن. منم با تو هم نظرم بیشترشون چرت گفتن ما با حقوق خیلی کمتر از اون زندگی خوبی داریم خداروشکر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ای بابا واقعا اینجور گفتن 

اشکال ندازه خواهر همه ی ادما شبیه هم نیستن نظرات مختلف طرز صحبت کردن اصلا من الان به این نتیجه رسیدم خودمو برای حرفای دیگران ناراحت نکنم چون هرکسی یه شخصیتی دازه قربون خدا برم چطوری اینهمه ادم مختلف افریده به بزرگی خدا شکی نیست  اینهمه موجود مختلف 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

یعنی کشته مرده ی همتون هستم که اینجا رو جدی گرفتین 🤣🤣بابا اینجا مجازیه نه خوبشو باور کنید نه بدشو ...فقط بیاید برای وقت گذرونی 

که اینقد تاثیر بذاره روتون

از قدیم گفتن لاف زدن تو غریبی مثل معذرت می‌خوام ببخشید شرمنده گو ز ی د ن تو بازار مسگریه

بیخیال عزیزم

من ک بهت گفتم اینا همش دروغ میگن

مث خوشگلیشون ک توهم میزنن میگن شبیه روسی هاییم و عکسای فیک و فیلتری میدن

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

آره با خط آخرت کاملا موافقم

انگار نی نی سایت یه جا شده اکثر افراد بیان عقده هاشونو خالی کنن

اون چهره زشت و بی ادبی که همیشه پنهون کردن اینجا به نمایش بذارن

یعنی میایی نی نی سایت باید در لباس بی کلاسی و بی ادبی بیایی داخل

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
یعنی کشته مرده ی همتون هستم که اینجا رو جدی گرفتین 🤣🤣بابا اینجا مجازیه نه خوبشو باور کنید نه بدشو ...

بحث جدی گرفتن نیست . من ی سوال پرسیدم اخرشم قانع شدم دیگه توهین کردن لازم نیست . 

عزیزم خودتو ناراحت نکن، در عوض تلاشتو بیشتر کن، انشالله که بهترینا نصیبت بشه، متاسفانه تاپیک زدن تو نی نی سایت همینه، همه هم فرهنگ نیستن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بیشعور کسیه که میاد تاپیک میزنه حقوقتون چنده.شوهراتون چند میگیرن.

یکی نیست بگه اخه به تو چه؟چه دردی از تو دوا میکنه؟ مگه سبک زندگی همه یکسانه؟

واقعا هیچ وقت تو همچین تاپیکایی نرفتم.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖