2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فکرا رو نکن من خودمم وضعیت روحی روانیم خیلی بده اما سعی کن خودتو خوشحال کنی با خودت وقت بگذرونی و با تمام آدمایی که حالتو بد میکنن قطع رابطه کنی حتی اگه تنهای تنها هم باشی خیلی میتونه بهت خوش بگذره، زندگیت رو سالم بکن آخرشم بدون هیچ دغدغه و حسرتی بمیر هممون همینطوریم

زمانی ک یه ضربه یهویی به مغز بخوره مغز نتونه فرمان مرگ رو به همه اندام ها بده مغز اصطلاحا میمیره و بدن به طور موقتی یا حالا با شرایط خاص زندس چون فرمان مرگ بهش نرسیده و اصطلاحا مرگ مغزی رخ داده بیشتر تو تصادف ها پیش میاد

ایشالا ک خیره

این فکرا رو نکن من خودمم وضعیت روحی روانیم خیلی بده اما سعی کن خودتو خوشحال کنی با خودت وقت بگذرونی ...

خب آخه من دوس ندارم زیاد عمر کنم یهو دیدی ۱۰۰ سال عمر کردم بعد چه خاکی بریزم رو سرم؟

با افتخار شیرازیم:)
زمانی ک یه ضربه یهویی به مغز بخوره مغز نتونه فرمان مرگ رو به همه اندام ها بده مغز اصطلاحا میمیره و ب ...

ای بابا شانس تصادفم نداریم

با افتخار شیرازیم:)