2777
2789

اصلا نمی‌فهمم این تاپیک های درآمدتون چقدره یا متراژ خونتون چقدره یا چند گرم طلا دارین با چه هدفی میزنند یکی بالا میگه مردم میگند دروغ میگه یکی پایین میگه میگند امکان نداره مردم هم به جون هم میفتن چی به استارتر میرسه واقعا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۵ گرمم طلا ندارم تو یه تاپیک الکی گفتم ۴۵۰ گرم دارم تا سه روز هی ریپلای میشدم خوشبحالت

اونو اونروز برای این نوشتم که امروز بیام اینجا بگم گول مجازی رو نخورید آدما تو واقعیتم دروغ میگن

هرکی داره،نوش جونش.خدا بیشترش کنه

شوهرمن۶صبح میزنه بیرون،تا۱۲شب.یکسره مشغوله.کمر و زانوش رو از دست داده،کار کار کار.عملا زندگی نمیکنه

بعد طرف میاد میگه چطور اینقد درامد دارین؟؟

هیچ کاری براش عار نیس.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
واسه من جالب بود نوع مدیریت مالی تو بعضی شرایط سخت یاد گرفتم از اون تاپیک

از این تاپیک ها مدیریت نمیشه یاد گرفت برا مدیریت هزینه ها تاپیک های خیلی بهتری هست عنوانش هم همینه جستجو کنید میاد 

منم هیچ وقت این تاپیک ها و درک نکردم🥴آخه به ما چه طرف چی داره چقدر داره مگه دونستش چیزی به ما اضافه می‌کنه ،دارایی و درآمد بقیه حتی سر سوزن هم تو زندگی بقیه تاثییر نداره و کاملا بی ارزشه دونستنش

درسته ولی به هر حال همه که دروغ نمیگن

بعله ولی هیچ نتیجه ای نمیشه ازش گرفت چون هیچ چی با سند و مدرک ارائه نمیشه مثلا یه خانم گفت خرج خونمون یک میلیونه هر چی دوست داشته باشه آدم می‌تونه بگه و ادعا کنه