2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثریت از جامعه و روان می‌نالن نگران نباش

بقیه چطور بود؟ تایم کم نیاوردی؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

من جامعه میخواستم ۷۰ بزنم😂

منم😄🤕

انشاءالله تیر میزنم

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اکثریت از جامعه و روان می‌نالن نگران نباشبقیه چطور بود؟ تایم کم نیاوردی؟

روانشناسی من برای ۱۰۰ خوندم

۳۵ درصد زدم😂

نه زمان خوب بود 

فنون و عربی و ریاضی خیلی آسون بود

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
برای من سخت بود چندتا زدی

من ۲۰ درصد زدم

بقیه مباحث رو خونده بودم اما یادم رفته بود راه حلشونو 

اگه دوره میکردم قشنگ میشد ۷۰ بزنی

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
حیاط داری مساجد قمم قبول نمیشم

😂😂😂😂😂خداا

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

روانشناسی من برای ۱۰۰ خوندم۳۵ درصد زدم😂نه زمان خوب بود فنون و عربی و ریاضی خیلی آسون بود

موفق باشی عشقم