2777
2789
عنوان

غربالگری اول NT رو میشه دیرتر انجام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 32 پست

نه نمیشه دیر بری چون ی سری مواردی که میخوان ببینن جنین بزرگ بشه دیگه مشخص نیست حتما برو شده قرض کنی 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخبره‌ منم هفته‌ سه‌ هفته دیگه‌ باید انتی‌ بدم‌ فک‌ کنم‌‌ نززدیک‌ ۵۰۰‌ هزینشه

نه اگه بیمه تامین داشته باشی یک میشه اگه نیروهای مصلح هفتصد آزاد هم یک و نیم نشنیده بودم سه ملیون بشه از یازده هفته تا پایان سیزده هفت فقط فرصت هست

هفته چهارده یعنی سیزده هفته و سه روز بعدش میگن دقتش کم میشه بعدم عزیزم تو آن تی روده رو نگاه نمیکنن ...

گفتم ان تی رو انجام ندادم چون دیر شده بود تو انومالی گفتن روده اکوژن داره

ک اگه ان تی انجام داده بودم بهم میگفتن احتمال عقب ماندگی ذهنی هس یا نه

ولی الان باید منتظر باشم ب دنیا بیاد 

گفتم ان تی رو انجام ندادم چون دیر شده بود تو انومالی گفتن روده اکوژن دارهک اگه ان تی انجام داده بودم ...

اهان اول طوری نوشتید انگار دیر انجام دادید... در کل تو آن تی روده دیده نمیشه عذاب وجدان نداشته باش 

نه عزیزم عقب ماندگی ذهنی نداره احتمالش تو کل دنیا خیلی پایینه ...

من مشاوره ژنتیک رفتم گفتن تو آزمایش غربالگری فقط مثلا چندتا چیز رو میشه تشخیص داد در حالی ک ۳۰۰۰ تا مشکل ژنتیکی وجود داره اینجور همه مامانا باید نگران ۳۰۰۰ تا چیزی ک قابل تشخیص نیست باشیم 

بگذریم ک خیلیا رو ام گفتن عقب ماندگی دارن دنیا اومدن نی نی صحیح و سالم و دسته گل بودا 

اصلا فکرش هم اومد تو سرت سریع ردش کن ...

چند هفته ای؟ فکر کنم از یازده هفته تا اخر سیزده یا چهارده میتونی بری

12 هفتمه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
چخبره‌ منم هفته‌ سه‌ هفته دیگه‌ باید انتی‌ بدم‌ فک‌ کنم‌‌ نززدیک‌ ۵۰۰‌ هزینشه

آخه من بیمه ندارم عزیزم 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
من انجام دادم ۶۰۰ ازمایشش بود ۶۲۵ت هم سونو بیمه تامین اجتماعی

مشکل اینجاست که بیمه ندارم

12

ببین ب نظر من میتونی سیزده هفته و چند روز بری 

ولی باز زنگ بزن دکتر زنانت بپرس 

حتی زنگ بزن مرکز سونو گرافی بگو سونو آن تی رو چه تاریخی بیایم بهتره بازه رو بهت میگن 

این قیمتی هم ک گفتی بدون بیمه هست ک بازم زیاد گفته تهران ۲۵۰۰ سونو حدود ۷۰۰ تومن هم آز خونش هست ...

اگر بیمه باشی بخشی رو پرداخت میکنه

مشکل اینجاست که بیمه ندارم

خب ببین الان دیگه غربال گری نمیکنن 

اگر ازدواجتون فامیلی نیست یا تو فامیل دو طرفتون مشکل ژنتیکی ندارید به نظرم نمیخواد بری ... 

بالاتر گفتم فقط چند تا موضوع رو تشخیص میدن ولی هزارتا موضوع دیگه میمونه 

چهار هفته بعدش هم یعنی هجده تا بیست هفته هم آنومالی هست اونم همین حدودا درمیاد 

خب ببین الان دیگه غربال گری نمیکنن اگر ازدواجتون فامیلی نیست یا تو فامیل دو طرفتون مشکل ژنتیکی نداری ...

نه ازدواج فامیلی نیستم به نظرت نرم مشکلی پیش نمیاد؟