2777
2789
عنوان

ملمانای با تجربه کمک

79 بازدید | 14 پست

بچم همش میخواد بیرون بمونه اصلا تو خونه با هیچی بازی نمیکنه از صبح تا شب بیرونیم هرکیم میبینه میگه اونقدر تو خونه مونده تا حالا اینجوری میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرونه یعنی کجاست ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم باید محیط خونه رو براش جذاب کنی
باهاش بازی کن بزن برنامه کودک که دوست داره
عروسکا و اسباب بازیاشو بیار یکم باهاش بازی کن
یکم حوصله باید به خرج بدی

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

همه ی بچه ها محیط بیرون و فضای باز رو بیشتر دوس دارن

بچه های من روزی ۳ ساعت بیرون بازی میکنن

این اتفاقا خیلی خوبه

توی آپارتمان نمیشه بازی کرد.

یا گوشی یا تلویزیون فقط سرگرمشون میکنه که اصلا برای سلامتی خوب نیس

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

دو سال

پسرمنمدوسالشه

نباید عادتش بدی

باید بدونه بیرون رفتن زمان خودش رو داره

از این به بعد هواگرمه زیاد بیرون باشه مریض میشه

توخونه باهاش بازی کن خودت بچه ها عاشق بازی هستن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
پسرمنمدوسالشهنباید عادتش بدیباید بدونه بیرون رفتن زمان خودش رو دارهاز این به بعد هواگرمه زیاد بیرون ...

وایی هرکی میبینه میگه اونقدر نبردی بیرون ایننطوری شده اونطوری شده نمیدوم ببر بگردون اعصابمو خورد میکنن خب همش بیرون بره منم میگم فردا تو هوای گرم چیکار کنم