2777
2789
عنوان

بنظرتون کار خوبی کردم کات کردم

73 بازدید | 9 پست

من حدودا یک ماهه با یه آقایی آشنا شدم از نظر سواد و فرهنگ خیلی ازش خوشم اومد کتابخون و تحصیل کرده بود ولی از نظر مالی هیچی نداره فقط یه پراید داره 

همه چی بینمون عالی بود فقط من چندین بار بهش گفته بودم که بد عصبی میشم و همیشه انقد مهربون نیستم 

قرار بود فردا همو ببینیم برا اولین بار 

امشب به من گفت شام مهمونه برگرده خونه بهم خبر میده تا کتابمونو بخونیم بعد من دو ساعت منتظر موندم آخر گفتم نکنه باز تصادف کرده زنگ زدم بهش اومد پیام داد خواب بودم من خیلی عصبی شدم بهش گفتم مگه من بیکارم دوساعت منو منتظر گذاشتی؟ بعدش قهر کردم جوابشو نمی‌دادم بعد پیام داد فکر نمی‌کنم شایسته بی احترامی و این رفتارات باشم من بدتر عصبی شدم گفتم گه رفتارم ناشایسته میتونی ادامه ندی دیگه بحثمون شروع شد مشکلم این بود در کل بحث طلبکارانه حرف زد حتی معذرت خواهیشم طلبکارانه بود انگار که واقعا کار بدی نکرده و من اشتباه دارم میکنم همش میگفت اگه احساست واقعی بود حرف جدایی نمیزدی ولی اون خودش حرفی زد که پیش زمینه جدایی باشه میتونست منت کشی کنه آخرشم گفت مرگتو ببینم کادوتم بذارم رو جسدت گمشو شرت کم 

خیلی دلم شکست خیلی حالم بده همش میگم نکنه تقصیر من بود زیاده روی کردم نکنه اشتباه کردم از دستش دادم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابهاتون رو بسوزونید و خودتون هم به هم لطف کنید کات کنید، جایی هم نگید چه کتابایی خوندید نویسنده ها ...

از اونجایی که شما خدا هستین و حکم کردین ما کتاب نخونیم حتما میسوزونیم

چهره ای که الان نشون داده خود واقعیشه....قبلیا فیلم بود کسی که تا وقتی که تو خوبی خوبه داره نقش بازی ...

من لجبازی کردم میدونم ولی هزار بار بهش گفتم من همیشه مهربون نیستم یکم تحمل لج و قهر و عصبانیتمو داشته باشه 

من لجبازی کردم میدونم ولی هزار بار بهش گفتم من همیشه مهربون نیستم یکم تحمل لج و قهر و عصبانیتمو داشت ...

خوب چرا باید تحمل کنه؟ صرف این که شما از اول گفتی بد عصبانی میشه توجیه رفتارت نیست شمام باید رو رفتار منفیت کار کنی

خوب چرا باید تحمل کنه؟ صرف این که شما از اول گفتی بد عصبانی میشه توجیه رفتارت نیست شمام باید رو رفتا ...

ولش کن بابا این پول ازدواج کردنم نداشت فقط یه پراید داشت که فک کنم مال باباش بود من ۲۵ سالمه همسنام بچه دارن بچه که نیستم خودمو الاف همچین لوسی میکردم آخرش سر سی سالگی میخواست وضعم این باشه تو همین یه ماهم یه نفر دیگه رو بخاطرش رد کردم 

قبول دارم من لجبازم باید روش کار کنم ولی این خودش لوس بود 

موقعی که بهم پیشنهاد داد من خواستم یکم سخت قبول کنم سریع خودشو زد به مظلومی که من دستام میلرزه از استرس و قرص خوردم و اینا که من ترحم کنم سریع بهش اوکی بدم این که نشد مرد انقد ضعیف

ولش کن بابا این پول ازدواج کردنم نداشت فقط یه پراید داشت که فک کنم مال باباش بود من ۲۵ سالمه همسنام ...

اره برا ازدواج مناسب نیست از الان وقتت رو براش تلف نکن