2777
2789

هم بچه ی خودتون مستقل تر بار میاد

هم بچه های که شرایطش رو ندارن کمتر اذیت میشن.

معلم گفته لطفا والدین نیان،به نماینده مادران گفتن کیک و لوازم جشن رو تحویل معلم بده ،خودت هم نمون.حالا عکس گذاشتن  بیشتر مادر دیده میشه تا بچه.همه هم بالاسر بچه هاشون ایستادن

۴تا بچه بی مادر یه گوشه کز کردن ،اقا نکنید این کارارو،

بمیرم برا دلشون ،شاید  این  بچه  مادرش معلمه نمیتونه بیاد تو جشن دخترش شرکت کنه،مادرش دکتره مرخصی نداره،مادرش مریضه،مادرش طلاق گرفته ،مادرش بچه کوچیک داره ، اصلا مادرش مرده 

می‌دونم دوست دارید بهترین لحظات رو برای بچه خودتون رقم بزنید اما لطفا تو خونه این کار رو بکنید .شما به اندازه ی کافی خوب هستید خیلی عالی هستید ولی ممکنه بچه ای مادر به این خوبی نداشته باشه .خیلی بهش سخت می‌گذره 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم ب خانه دار و شاغل بودن ربطی نداره.

منم خانه دارم ولی فرصت بیخودو بی جهت مدرسه رفتن رو ندارم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من خانه دارم ولی  تو جشنا نمیرم

درواقع جز نماینده هیچ مادری. حق نداره. کلاس بیاد

برا یلدا. من ژله درست کردم و ۴تا مادر دیگه. وطیفه شزینی. تزیین اینارو داشتیم‌ تحویل نماینده دادیم. و برگشتیم خونه

تو جشن فقط معلم و بچه ها. عکس میندازن 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

دقیقا کجاها زندگی می‌کنید که مادرا هرلحظه اراده کنند مدرسه ان؟؟؟؟

والا مام هم مدرسه ای داریم هم مدرسه دیدیم تا موردی نباشه و معلم یا مدرسه نامه نداده باشند اصلا راه نمی‌دن داخل!!

نماینده کلاسم تا دلیل موجه نداشته باشه مدیر مؤافقت نمیکنه بیاد 

مگر تو کارای واجب کلاسی یا جشنی چیزی

عزیزم متاسفانه اینجور اولیا رو مدرسه باید باهاشون برخورد کنه معاون و مدیر من واقعا چند بار به اولیا گفتم نیاید اما باز هم متوجه نمیشن به معاون گفتم دیگه اجازه نداد بیان داخل کلاس

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

من جشن اینا که میگن اومدن مادر ممنوعه رو نمیگم ولی جلسه که واجبه رفتم و دلم کباب شد برا دختری که چجوری رفته بود تو فکر چون مامانش نیومده بود

رفتم کلی باهاش حرف زدم که مامانت عاشقته دوستت داره نی نی کوچولو دارین نشده بیاد

خوشبحالت تو یه داداش کوچولو داری که انگار عروسکه ولی این یکی دوستات ندارن

خلاصه خدا میدونه چقدر دلم براش کباب شد

اما خودم دخترمو جوری بار آوردم که برم نرم اصلا براش مهم هم نیست😅

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

دقیقا بخاطر دل دوتا دختر بهزیستی ک توی کلاس دخترمن

هییییییچ زمانی پشت در کلاسش نرفتم

هروقت زود رفتم دنبالش به مسئولای مدرسه گفتم صداش کنن

چون میدونم دل اون بچه میشکنه ببینه من دست بچمو گرفتم از سر کلاس زودتر بردمش با خودم

دنبالم نیا اسیرم میشی  
افرین نمیدونم تازگیا این مادرا چشونه بشین تو خونت دیگ مگ کارو زندگی نداری

من دیدم میرن تو سالن مدرسه و حیاط مدرسه به غیبت کردن بقیه و مشکلات زندگیشون رو برا هم میگن

خودمم خانه دارم و فقط برا جلسات که مدیر میگه میرم مدرسه

جلسه که تموم میشه بر میگردم ولی بقیه مامانها میمونن تا بچه هاشون رو ببینن انگار صد ساله از هم دور بودن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹