2777
2789
عنوان

این پسره منو نفرین کرد

193 بازدید | 17 پست

من حدودا یک ماهه با یه آقایی آشنا شدم از نظر سواد و فرهنگ خیلی ازش خوشم اومد کتابخون و تحصیل کرده بود ولی از نظر مالی هیچی نداره فقط یه پراید داره 

همه چی بینمون عالی بود فقط من چندین بار بهش گفته بودم که بد عصبی میشم و همیشه انقد مهربون نیستم 

قرار بود فردا همو ببینیم برا اولین بار 

امشب به من گفت شام مهمونه برگرده خونه بهم خبر میده تا کتابمونو بخونیم بعد من دو ساعت منتظر موندم آخر گفتم نکنه باز تصادف کرده زنگ زدم بهش اومد پیام داد خواب بودم من خیلی عصبی شدم بهش گفتم مگه من بیکارم دوساعت منو منتظر گذاشتی؟ بعدش قهر کردم جوابشو نمی‌دادم بعد پیام داد فکر نمی‌کنم شایسته بی احترامی و این رفتارات باشم من بدتر عصبی شدم گفتم گه رفتارم ناشایسته میتونی ادامه ندی دیگه بحثمون شروع شد مشکلم این بود در کل بحث طلبکارانه حرف زد حتی معذرت خواهیشم طلبکارانه بود انگار که واقعا کار بدی نکرده و من اشتباه دارم میکنم همش میگفت اگه احساست واقعی بود حرف جدایی نمیزدی ولی اون خودش حرفی زد که پیش زمینه جدایی باشه میتونست منت کشی کنه آخرشم گفت مرگتو ببینم کادوتم بذارم رو جسدت گمشو شرت کم 

خیلی دلم شکست خیلی حالم بده همش میگم نکنه تقصیر من بود زیاده روی کردم نکنه اشتباه کردم از دستش دادم؟ 

چه بی ادب 😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این آدم داشت ادا درمیاورد نه فرهنگ داره نه شعور

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

اصلان هم کارت اشتباه نبوده گلم این پسره خودش تعادل اعصاب و روان نداشته دور از جونت این حرف رو زده

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

کار خوبی کردم؟

اره فقط تو جواب کمش گذاشتی بیشتر بلید جوابش رو میدادی عنتر اقا رو

اصلان هم کارت اشتباه نبوده گلم این پسره خودش تعادل اعصاب و روان نداشته دور از جونت این حرف رو زده

اخه من خیلی لج کردم یجایی رسید کلی خواهش و التماس کرد گفتم فرصت نمیدم لج سگی گرفته بودم

بچه این آقا وقتی به من پیشنهاد داد من تا اومدم سخت بگیرم یکم بهش سریع ننه من غریبم باری درآورد که دس ...

وا همچین پسرایی رو دیدی پا قرض بگیر فرار کن 

فردا روز تو مشکلات زندگی میخواد چه کار کنه مثلا مرده ها

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چه خوب که زود شناختیش به خاطر همین چیزاست که مشاورا میگن تو مرحله آشنایی طرفتون رو عصبانی کنید ببینید چه عکس العملی داره 

ینی چی بمیری بیام کادوتو بذارم رو جسدت

اون یارو خودش حق داره تخت بگیره بخوابه و بکارتت ولی تو که دختری حق نداری یه چسه ناز کنی؟

این مردا از همونان که وقتی ازدواج میکنن و بچه دار میشن میرن جای خوابشونو عوض میکنن که خدایی نکرده لطمه ای به خوابشون نرسه از هموناست که به زن حامله اش یه چسه هم کمک نمیکنه

بهترین کار کات کردن با همچین آدمیه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چه خوب که زود شناختیش به خاطر همین چیزاست که مشاورا میگن تو مرحله آشنایی طرفتون رو عصبانی کنید ب ...

مرسی عزیزدلم انقد از دیشب خودخوری کردم که دیوانه شدم همش میگم مشکل از توعه تو لجبازی همش گرفتم رو خودم ولی امروز دوستم میگفت پیج این پسره رو چک کرده بعد اشناییش با من کلی دختر جدید فالو کرده اگه آدم بود اونموقع که با منه حداقل نمی‌رفت بقیه رو فالو کنه 

من و شوهرم زمانی ک رل بودیم بد قولی میکرد اصلااااا ب روی خودم نمیاوردم خودمو مشغول میکردم الکی مثلا من منتظرت نموندم 

بعد خودش میومد عذرخواهی ی بار بهش گفتم چرا باید کار اشتباهی کنی ک باعث شه شرمنده شی و عذرخواهی کنی 

و میدونی ک بدقولی بی اعتباری رو میاره کسی نمیتونه روت حساب کنه مردی هم ک روش حساب باز نکنن بی ارزش میشه

از اون موقع دیگه درست شد

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

من و شوهرم زمانی ک رل بودیم بد قولی میکرد اصلااااا ب روی خودم نمیاوردم خودمو مشغول میکردم الکی مثلا ...

اخه مگه آدم انقد یهویی خوابش میبره حداقل پیام بده من خسته ام اگه نیومدم بدون خوابیدم

اخه مگه آدم انقد یهویی خوابش میبره حداقل پیام بده من خسته ام اگه نیومدم بدون خوابیدم

راستشو بخوای آره حتی شوهر من وسط چت خواب میرفت

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...