2777
2789

کدوم بانک گرفتین؟ و اینکه مرحله ای هم داره یعنی وقتی با مدارک رفتید بانک همونجا تحویل دادن یا گفتن باید یه نامه به خونه تون پست بشه و.... 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بانک تجارت وتوسعه نه همون لحظه دادن  وبنام خودشونم صادرشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه داداشم تو بانک ملی حساب باز کردیم همون لحظه هم کارتش رو داد . بابام براش باز کرد . دو سالی میشه تقریبا حساب داره ‌ . الان ۸ سالشه

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من همین الان بانک بودم بالای 15 سال با شناسنامه عکس دار میشه کارت به نام خودش گرفت البته من رسید کار ...

ممنونم 

واسه داداشم تو بانک ملی حساب باز کردیم همون لحظه هم کارتش رو داد . بابام براش باز کرد . دو سالی میشه ...

متشکرم 

بانک مسکن پسرم داره ولی گفتن باید حتما پدرش باشه همون موقع هم کارت دادن و اینکه بلوجونیور هم از بان ...

متشکرم