2777
2789

بااینکه اسمم زود دراومد ولی خسته شدم هرماه بدهکار بودن خیلی رو عصابه ادمه پولو میگیری خرج میکنی بعدش باید بدهکار بشی حالا اسمت اخرا دربیاد که کلا سوخت دادی اونم تو این تورم 

خوب دیگه همینه.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من اینطورفکرنمیکنم کلی وام خونگی برداشتم تواین. ۱۷سالی که اولی روشروع کردم....حلاله نزول بانکی روش نیست ...گدایی ضامن ندارم....اگه داری پول پس اندازکن خودت بده بعدازشوهرت بگیرجایگزین کن

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

نمی صرفه ثبت نام کنی

خواهرم اینا وام 100 تومنی ثبت نام کرده

4 نفر دیگه مونده هنوز اسمش درنیومده

از اینور اگه ماهی همون پول رو داده بود طلا 

الان کلی سود کرده بود می تونست الان که دستش تنگه بفروش... 

خوشبحالت اسمت زود در اومد چند تومنی بود من که همیشه پول حقوق هامو به گا میدم 

منم حوصله قسط دادن ندارم ولی خیلی خوبه اینجور قرعه کشی مخصوصا اگه سریع در بیاد برو طلا بخر باز قسط بده

خوشبحالت اسمت زود در اومد چند تومنی بود من که همیشه پول حقوق هامو به گا میدم منم حوصله قسط دادن ندار ...

سومین نفر شدم بیستو دوتومن شانسیه دیگه یهو میزنه اخر میشی اصلا نمیارزه