2777
2789

دختر داییم ۱۸سالشه شوهرخاله ۲۷یا ۲۸سالشه 

به خالم چطوری بگم😭😭😭😭😭💔💔💔😭💔😭

خالم تازه پسرش یک سالش شده،شوهرخالم خیلی هیزه به منم آمار میداد قبلا من اعتنا نکردم رفت سمت دختر داییم منو دخترداییم خیلی باهم اوکی ایم قبلا میگفت دیدی امیر(اسم مستعار شوهرخالم)چقدر خوبه خوشگله اینا میگفت روش کراشم من فکرکردم شوخی میکنه یکم پیش زنگ زد با گریه میگفت یه غلطی کردم عمه سارا نفهمه بدبخت‌میشم گفتم چی شده گفت امیربهم درخواست داد منم قبول کردم💔😭

خالم خیلی گناه داره چیکارکنم بگم بهش؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

😑

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به داشت بگو دخترشان جمع کنه از وسط زندگی خواهرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من داستان رو کامل نخوندم 

اما جای اینکه به خالت بگی

یه کاری کن

یه پیام تهدید آمیز ناشناس طور بفرست به دخترخالت

از طرف یکی از اقوام

یا اصلا مادربزرگت یا هر چیزی

ک اره میام گوشتو میپیچونم

یه بار دیگ دور و ور شوهر دوستم یا.... ببینم 

میام باباتو در میارم

جلو خانواده ات 

اینطوری میترسه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

درخواست چی؟😐 نمیدونم به نظرم همین الان طرفو بلاک کنه 

اصلا ریسکیه که به خالت بگی یا نه؛ یهو پشت شوهرش در نیاد:/

ولی دخترداییت ادامه نده لطفا، هرچی بیشتر کش پیدا کنه بیشتر فرو میره تو..

رمانه؟

نه کاش رمان بود😭💔

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

به داشت بگو دخترشان جمع کنه از وسط زندگی خواهرش

دایی من اگه عرضه داشت زندگی خودشو نگه میداشت😭😭😭💔💔💔

به زن داییت بگو

باهاش قطع رابطه ایم بعد از این که از داییم جداشد دیگه ندیدمش