2777
2789

ازپسرای فامیل مثلاپسرعمم است که من تاسال به سال نمیبینمش یعنی کلاعمه ی من شایددرسال یک باربه پدرم زنگ بزنه کلاازپدرمن خوشش نمیاد یکی هم پسردایی های مادذهستن که مفت خورتشریف دارن شمابودیداگه ازتون خواستگاری میکردن ازدواج میکردین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیل اصلا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عمراااا،،تو خانواده ی ما ازدواج فامیلی برابر با نفرین پدر و مادر بود.😂😂حالا عمه ام اون موقع گفت ما گفتیم نه...من ازدواج کردم و جدا شدم...کلی نیش و کنایه زد...اما مادرم از خجالتش خوب دراومد و همچنان نظرمون همونه.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!