2777
2789
عنوان

گوشی ایفون کی داره

55 بازدید | 8 پست

سلام

برای خرید آیفون ۱۳ چه چیزایی باید قبلش بدونیم که سرمون کلاه نره؟

کسی می‌تونه راهنمایی کنه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

اکبند یا دست دوم؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکبند یا دست دوم؟

آکبند 

دیروز رفتم فروشنده گفت ۱۳ پرو آکبند نیست تو بازار فقط معمولیه

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
آکبند دیروز رفتم فروشنده گفت ۱۳ پرو آکبند نیست تو بازار فقط معمولیه

باید خیلی حواستو جمع کنی ریپک بهت نده

ریپک مفتش گرونه

از جای معتبر بخر و باهاش شرط کن بفهمی ریپکه میاری پس میدی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
باید خیلی حواستو جمع کنی ریپک بهت ندهریپک مفتش گرونهاز جای معتبر بخر و باهاش شرط کن بفهمی ریپکه میار ...

ریپک یعنی چی 🥲با تریشم باید تست کنه برام ؟

برای خرید به چیزایی باید توجه کنم

ریپک یعنی چی 🥲با تریشم باید تست کنه برام ؟برای خرید به چیزایی باید توجه کنم

ریپک تعمیری رو درست میکنن باز بسته بندی میکنن میفروشن

اکبند باطریش ۱۰۰ هستش ولی حالا گوشیو اونجا میده دستت نگاه کنی ضرر نداره

فقط به طرف بگو ریپک و رفرش نباشه 

اصل ایفونو میخوای 

ریپک تعمیری رو درست میکنن باز بسته بندی میکنن میفروشناکبند باطریش ۱۰۰ هستش ولی حالا گوشیو اونجا میده ...

بعد اگه گوشی گرفتم طرف گفت آکبند از کجا متوجه بشم که ریپک نیست؟

بعد اگه گوشی گرفتم طرف گفت آکبند از کجا متوجه بشم که ریپک نیست؟

من راستش بلد نیستم ولی بزنی تو گوگل ویدیو و سایت های مختلف نحوه تشخیصشو گذاشته

به نظرم قبلش نگاه کن بعد برو بخر

ریپک بدون گارانتی و ضمانته

شماره مدل ایفونم از بخش تنظیمات میتونی ببینی با m شروع بشه اکبنده