2777
2789
عنوان

خانومای بامدیریت و زرنگ بیاین کمک

91 بازدید | 12 پست

خانوما ۱ ماهه خواهر شوهرم عقد کرده 

از طرفی هم خانواده شوهرم همسایه من هستن هم خانواده دوماد جدید 

اکثر فامیلا دعوتشون کردن

بعد اینکه شوهرم این ماه کارش خوابیده مشتری نداشت دستش خالیه

من برای خرید گوشی برای خودمم یکم پس انداز کردم در حد ۴ تومان بنظرتون ازون خرج کنم از طرفی شوهرم عین خیالش نیست ازونور من پیش دوماد و خانواده اش خجالت میکشم چون عروس پاگشا کردن ماهم دعوت کردن و رفتیم

شما جای من بودین پس اندازی که برای خودتون داشتین و خرج پاگشا میکردین

بعدشم اینکه ما خونه مادره داماد دعوت شدیم و رفتیم 

مادر شوهرمم داماد دعوت کردنی عروس اونارو گفت

ولی جاریه مادرشوهرم رو دعوت نکرد

بنظرتون من مادر شوهره .خواهر شوهرمو  دعوت بکنم؟باتوجه به اینکه همسایه ان 

با چهار تومان که نمیشه گوشی خرید.خدا برکت بده یه حا خوبشو بخری.کاری به شما ندارم.خودم شخصا پله پله کارامو انجام میدم.اگه این مورد برای من پیش میومد پاگشا میکردم تموم بشه بره.با توجه به اینکه پول گوشی هنوز کامل نیست.ولی اگه پول گوشی کامل بود.همین امروز اول کوشی میگرفتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چهار تومان که نمیشه گوشی خرید.خدا برکت بده یه حا خوبشو بخری.کاری به شما ندارم.خودم شخصا پله پله ک ...

بله کامل نیست داشتم کم کم جمع میکردم.پس دعوتشون کنم

مادر شوهر پدرشوهرشم بگم؟

بعدشم اینکه ما خونه مادره داماد دعوت شدیم و رفتیم مادر شوهرمم داماد دعوت کردنی عروس اونارو گفتولی جا ...

بین در رفتارت میانه باش.من خودم اخلاقم طوریه که همیشه کاری میکنم کسی ازم نرنجه.هر چند دستم نمک نداره در کل.این مورد بقیه هم باشن بهتره برای سری اول فقط.

بله کامل نیست داشتم کم کم جمع میکردم.پس دعوتشون کنممادر شوهر پدرشوهرشم بگم؟

عروسی کردن یا عقد؟حالا ربطی نداره.برای صمیمت بیشتر هم شده با اونا هم بگو.چون همسایه هم هستید.انشالله شوهرت قدر بدونه.

عروسی کردن یا عقد؟حالا ربطی نداره.برای صمیمت بیشتر هم شده با اونا هم بگو.چون همسایه هم هستید.انشالله ...

ولی این از من به شما نصیحت.از خودت غافل نشو.به زبون خوش به شوهرت بگو انشالله در اولین فرصت گوشی خوبی برام بگیر.

من باشم نمیدم پول پس اندازمو

نه اونا برات مهم باشن

نه دلت بر شوهرت بسوزه

یه روز به حرفم میرسی 

اگه ولی دعوت کردی سعی کن خانواده شوهرتم دعوت بگیری 

من خیلی هوای تیر و طایفه شوهرمو داشتم الان میبینم شوهرم قدرمو نمیدونه پول های پس اندازمو خورده و یادش نمیاد قناعتهای منو 

همچنین خانواده شوهرم که بعد۶سال شناختمشون 

خرحمالیهابراشون کردم و الان شدم آدم بده 

الان با هیچ احدی از خاندان شوهرم رفت و اومد نمیکنم 

خداروشکر لااقل از الان فهمیدم که هیچ آدمی رو بزرگ نکنم و پولمو خرج اونا از اول نباید میکردم

عقد هستن بیخیال .همیشه آدم خوبه نباش ...خودتو به اوندر همیشه بزن با این خرجا دیگه تعارفت نمیکنن بر دعوتی  جایی بهترر

خدایا شکرت 

من باشم نمیدم پول پس اندازمونه اونا برات مهم باشننه دلت بر شوهرت بسوزهیه روز به حرفم میرسی اگه ولی د ...

اره منم بیخیال شدم والا خواهر خودشه عین خیالش نیس من چرا حرص بخورم