دخترم الان سه ماهشه چندسی سی بگیرم؟ تا دو سالگیش چندبار باید شیشه اش رو عوض کنم ؟تاالان شیشه شیر بی بی لند معمولی داشته نه ارتودنسی ممکنه این دوتارو قبول نکنه؟
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
اونت بگیرهی اور شی درجه سی سی هاش معلوم نیست و مو هم بهش میچسبه
چند سی سی بگیرم اگه الان یه بزرگ براش بگیرم هر سر شیشه ای بهش میخوره ک مناسب الان تا حداقل ده ماهگیش باشه
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا کی میشه اینو استفاده کرد سرشیشه اش اخه میگن برای سه ماه مناسب نیس
مرسی ازت عزیزم خودمم تصمیمم اونت بود سرشیشه اش هم راحت تر پیدامیشه حالا مصمم شدم