2777
2789

🍃امام علی (ع): خرما بخورید که شفای هر دردی است

✍اونقدر بعضی خانواده ها شکلات استفاده کردن دیگه خرما نمیشناسن

خودتون و فرزندانتان را به خوردن خرما عادت بدهید.

بچه هاتون دوست ندارن خرما بخورن

به روشهای مختلف یا مدلهای غذایی علاقمندش کنید.

خرما ضد سرطان است

بچه های افسرده رو به جای کیلو کیلو قرص اعصاب و روان به خرما عادت بدهید .

بگید به جای داروهای تلخ 💊 خرمارو انتخاب کند..تا یک مسیری زحمتش با شماست

بعدا علاقمند میشن.

مادران باردار و زائو خرما میل کنند 

متاسفانه کنار تخت مادران زائو پر شده آب میوه های صنعتی 😔

میدونستید مادر در هنگام زایمان حدود ۱۳ ویتامین را از دست میدهد 

ولی باخوردن خرما میتواند به قبلش برگرداند چون تمام اون ۱۳ ویتامین در خرما وجود داره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

خرما واقعا لذیذ و مفیده

البته بعضی افراد نمیتونن واقعا مصرف کنند مثلا دیابتی ها، افراد با طبع خیلی گرم، پسرا و دخترای جوون(🥴)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرما واقعا لذیذ و مفیدهالبته بعضی افراد نمیتونن واقعا مصرف کنند مثلا دیابتی ها، افراد با طبع خیلی گر ...

بجز دیابتی ها بقیه میتونن در حد اعتدال استفاده کنن

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

خرما خیلی مفیده ولی من واقعا بدم میاد🤦🏼‍♀️

😁

😁

خرماهای شهد دار واقعا لذیذن

😘🫠 هر چی میخوری سیر نمیشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خرما ولی خیلییی گرمهمن فقط بعد ماهی یا بادمجان میخورم یا تو پریودی

همینجوری ام بخورید خوبه

خرما واقعا لذیذ و مفیدهالبته بعضی افراد نمیتونن واقعا مصرف کنند مثلا دیابتی ها، افراد با طبع خیلی گر ...

چرا دیابتی ها نمیتونن استفاده کنن؟از قند و شکلات که بهتره

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من عاشق خرمام. خیلی میخورم اما نمیتونم کم کنم. با چایی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا دیابتی ها نمیتونن استفاده کنن؟از قند و شکلات که بهتره

بعضی از خرما شیرینیشون خیلی کمه. مثل این خرماهای خشک

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را