2777
2789
عنوان

رفع سریع تیرگی بدن

137 بازدید | 21 پست

راهکاری برای رفع سریع تیرگی زیر بغل هست؟موقت باشه

به زودی میخوام برم لیزر ولی قبل اون هم میخوام زودتر سفید بشه چون اذیتم

منظورم از سریع در حد یکی دوهفته باشه خوبه

مخصوصا روشهایی که استفاده کردید و میدونید نتیجه میده

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

وایتکس و جوهرنمک و با یکم آبلیمو قاطی میکنی 

میذاری دو دیقه بمونه و بعدش با آب سرد میشوری

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایتکس و جوهرنمک و با یکم آبلیمو قاطی میکنی میذاری دو دیقه بمونه و بعدش با آب سرد میشوری

وایتکس😐😐🤣🤣

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

مگه زیر بغل تیره هست؟مال من سفیدتر بدنمم هست. فکر کنم مال سفیدآب کف هست که سالها بعنوان ضدعرق استفاده میکنم

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

خانوما لیزر جواب میده ؟ لیزر تیرگی ، من باردار شدم خیلی تیره شده گردنم و جاهای حساسم

اگه گردنته و ترکم داره 

مقاومت به انسولین داری باید درمان کنی خودتو 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

برو حمومی یک دو سه ساعتی بشین که خوبببب نم بکشی بعد با سفید آب و کیسه بساب

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اگه گردنته و ترکم داره مقاومت به انسولین داری باید درمان کنی خودتو

گردنم ترک نداره دور گردنم الان باردارم یکم قهوه ای شده حلقه انداخته ، زیربغلم تیره شده ، دیابت ندارم که

گردنم ترک نداره دور گردنم الان باردارم یکم قهوه ای شده حلقه انداخته ، زیربغلم تیره شده ، دیابت ندارم ...

ربطی به دیابت نداره 

مقاومت به انسولین رو تو گوگل سرچ کن بخون 

خانوما لیزر جواب میده ؟ لیزر تیرگی ، من باردار شدم خیلی تیره شده گردنم و جاهای حساسم

اتفاقا منم دوست دارم لیزر تیرگی برم، خسته شدم از بس لباسهایی که دلم مبخواست رو نتونستم بپوشم

اسم لیزرش چیه؟

مگه زیر بغل تیره هست؟مال من سفیدتر بدنمم هست. فکر کنم مال سفیدآب کف هست که سالها بعنوان ضدعرق استفاد ...

چه خوب

بله من پوستم سفید هست ولی هم زیر بغل و هم زانو و آرنج تیره هست

هم مشکل هورومونی دارم هم به خاطر شیو هست

چه خوببله من پوستم سفید هست ولی هم زیر بغل و هم زانو و آرنج تیره هستهم مشکل هورومونی دارم هم به خاطر ...

سفید اب کف بعد حمام بزن. از عطاری بخر.دیکه بوی عرق هم نمیدی. 

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....