2777
2789
عنوان

بله برون با عقد

123 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من قبلاً هم چندتا تاپیک زدم ببخشید دوباره میزنم سردرگم موندم من پنجشنبه هفته پیش جشن بله برونم و جمعه ش جشن عقدم توی تالار بودش که عموم دوروز قبلش فوت کرد من موندم سرگردان. همون موقع خانواده داماد زنگ زدن تسلیت که پدرم گفت هفته ی آینده بیاید محضر ، بچه ها محرم بشن تا بعد چهلم ببینیم چطور میشه. الان داماد از من زمان می‌پرسه دیروز خواهرم با پدرم صحبت کرد اصلا رضایت ندارند درحالی که خودش به خانواده داماد گفته .همه اینا به کنار خانواده نامزدم شهر دیگه ن ما بله برون هم انجام ندادیم همون مهریه و .... که میینویسن . بابام میگه خونه نیان همون جور برید محضر عقد کنید آخه مگه میشه بدون توافق و رونوشت رفت محضر ؟ سالن عقد بگیریم همونجا هم صورت نویسی بشه هم عاقد خطبه بخونه؟ کمکم کنید توروخدا

بابات عاقلانه تر رفتار کنه. یاصبر کنه بعد چهلم رسمی تر باشه. 

یا بگه فقط دوخانواده بدون جشن و اینا بیان بین خودمون حرف بزنیم،  تموم شه و بره. 

فقطپدر مادر داماد بیان. نهایت یا خواهر یا برادر. 

شما هم پدر و مادرت باشن و عاقلانه و محترمانه صحبت کنید. 

جمعه اینده میلاد امام رضا هست. 

برید عقد کنید و تموم بشه. 🥰چی بهتر از این میلاد که پر هست از خیر و برکت؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان شما و اون نامزدت انفدر درک و شعور ندارید که برادر طرف فوت شده بهش فشار نیارید؟؟؟؟؟؟

اولا درست حرف بزن باشعور ادب هم خوب چیزیه. دوما خود پدرم بهشون گفت بیاید و به کل فامیل هم گفته عقد کردیم ما

سالن نگیرین حالت مراسم میشه بابات ناراحت میشه و مردم هم میگن داداشش مرده رفته جشن عقد گرفته. تو محضر یه نیم ساعت زودتر برین درمورد مهریه توافق کنید و عقد بعد خواستی خودت تنها برو خونه داماد دور هم باشین با خانوادش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اولا درست حرف بزن باشعور ادب هم خوب چیزیه. دوما خود پدرم بهشون گفت بیاید و به کل فامیل هم گفته عقد ک ...

خب چه عجله ای بود پیش پیش این دروغ رو بگید؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بابات عاقلانه تر رفتار کنه. یاصبر کنه بعد چهلم رسمی تر باشه. یا بگه فقط دوخانواده بدون جشن و اینا بی ...

برای هیشکی مهم نیستم من توی این چندروز خیلی تحت فشارم کلی خسارت مالی بابت کنسل کردن جشنمون متقبل شدیم .ذوقم کور شده وسایلی که خریدیم مونده رو سرم من جشن اینا نمی‌خوام بخدا قسم فقط می‌خوام محرم بشیم و همه فامیل فکر میکنن ما عقد کردیم سر خاله ی داماد که فوت شد عقب انداختیم دیگه خیلی کش اومده هیشکی درکم نمبکنه

برای هیشکی مهم نیستم من توی این چندروز خیلی تحت فشارم کلی خسارت مالی بابت کنسل کردن جشنمون متقبل شدی ...

خب گفتم دیگه

بیان صحبت کنن و توافق کنید

جمعه اینده هم میلاد امام رضا جان هست. 

برید عقد کنید. 

خودتونو اذیت ندین. ☺️🤗🥰

ان شاالله عروسیت جبران میشه. 

چون باید تا سال صبر میکردیم ترکا اینجورین

🫠🫠🫠🤕🤕🤕🤕

ترک کجایید اخه انقدرجوونها رو اذیت میدن؟ 

ماهم ترک هستیم،  چهلم بگذره،  یه کم بعد مجلس رو راه میندازن. 

یا مورد داشتیم همه کار کرده بودن چندروز به عروسی مونده بود، بنده خدایی فوت کرد. 

مادر و خاله های عروس اومدن از صاحب عزا اجازه گرفتن و رفتن عروسی شون رو برگزار کردن. 

اولا درست حرف بزن باشعور ادب هم خوب چیزیه. دوما خود پدرم بهشون گفت بیاید و به کل فامیل هم گفته عقد ک ...

بالا بری پایین بیای شعور میخواد این چیزا

بعدها یاد میگیری

اصلا نباید حرفشم میزدی

باباتم میگفت؛ میگفتی نه دیگه بمونه بعد چهلم.