2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 41 پست

خانومی‌ اهمیت به حرفاش نده این یه رابطه بود که خیلی سال تموم شده دوبار حرف زدن دوباره فکر کردن بهش حتا  از سر دل خوری یا دل جوی اشتباس چون باعث یه رنگ خاکستری تو زندگیت میشه که ممکنهکم کم رنگ بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلنوشته نیست عزیزم براش بجنگ تا مثل من نشه یه حسرت تو قلبت الان دارم خفه میشم مجبورم وانمود کنم خوبم ...

لعنت به خانواده های سختگیر لعنت 💔

تو چیزی از دست ندادی اون فقط،تو رو از دست داده 

تو الان یه بچه داری یه مامان خوبی بچه ات رو حتی از همسرت هم بیشتر دوس داری ،چون فکر میکنم همسرت هم یکم مثل خواهرش پرخاشگر و رفتار های غیر عادی داره 

خانومی‌ اهمیت به حرفاش نده این یه رابطه بود که خیلی سال تموم شده دوبار حرف زدن دوباره فکر کردن بهش ح ...

از دیشب پلک رو هم نذاشتم از یه طرف عذاب وجدان بلایی که سرش اومده از یه طرف عذاب وجدان بخاطر همسرم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

لعنت به خانواده های سختگیر لعنت 💔تو چیزی از دست ندادی اون فقط،تو رو از دست داده تو الان یه بچه داری ...

من خودم رو این وسط از دست دادم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کاری نمیتونم برات انجام بدم جز اینکه برای آرامش دلت دعا کنم

مرسی مهربونم دوباره سر پا میشم دوباره میجنگم فقط باید مینوشتمش که بتونم واقعیت رو ببینم 

از دیشب پلک رو هم نذاشتم از یه طرف عذاب وجدان بلایی که سرش اومده از یه طرف عذاب وجدان بخاطر همسرم

حستو متوجه میشم اما سعی کن باهاش کنار بیای تو ذهنت جمعش کنی نذاری تفکرت  به زندگیت راه پیدا کنه او آقا تمام منظورش از همچین کاری همین بوده که ذهنت رو درگیر کنه سعی کن دیگه نذاری هیچ ارتباطی باهات داشته باشه حتا پیامی 

حستو متوجه میشم اما سعی کن باهاش کنار بیای تو ذهنت جمعش کنی نذاری تفکرت به زندگیت راه پیدا کنه او آ ...

دلم میخواد برم یه جای دور که هیچکسی نباشه فقط خودم باشم و خودم بشینم زار بزنم سبک بشم بعد بیام دوباره همه چی رو از اول درست کنم 

دقیقا همه اون روزای خوب تو ذهنم اومد فکر میکردم فراموششون کردم اما با جزئیات برام تداعی میشن 

دلم میخواد برم یه جای دور که هیچکسی نباشه فقط خودم باشم و خودم بشینم زار بزنم سبک بشم بعد بیام دوبار ...

کمی به خودت فرست بده هر کی هم جای تو بود همین حس رو داشت کمی با کذاشته تو ذهنت قدم بزن تا آرم بگیری 

کمی به خودت فرست بده هر کی هم جای تو بود همین حس رو داشت کمی با کذاشته تو ذهنت قدم بزن تا آرم بگیری

برای حال دلم دعا کن 

برای حال دلم دعا کن

دورت بگردم تو الان یه عشق کوچولو داری که تمام دنیا رو باهاش عوض نمی کنی سعی کن بیشتر وقت رو تو این روزا با کوچولوت و همسرت بگذارونی نذار فکر گذاشته بینتون فاصله بندازه رو به تنهای نبر که بخوای تنها باشی چون بدترین فریب تو تنهای سراغت میاد چون حس تنهای میکنی 

دورت بگردم تو الان یه عشق کوچولو داری که تمام دنیا رو باهاش عوض نمی کنی سعی کن بیشتر وقت رو تو این ر ...

حس مادری منو نجات داده همیشه میدونی نبودن شوهرم هم دامن زده به این بیقراری وقتی میخوام باشه نیست الان هم طبق معمول رفته پیش خانوادش حس میکنم تموم شدم خیلی وقته

حس مادری منو نجات داده همیشه میدونی نبودن شوهرم هم دامن زده به این بیقراری وقتی میخوام باشه نیست الا ...

حس بد نگیر از زندگیت گاهی ما زنا با همچی تو زندگی کنار میایم و گاهی احساس خستگی و تنهای میکنیم آقایونم گاهی این حس رو دارن که برای اون زنو اون زندگی تموم شده هستن این یه حسه که گاهی از دوست داشتن خود میاد که طبیعی هست زندگی و مشگلات آدمارو تنها کرده