2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

604 بازدید | 41 پست

اصلا نمیدونم کارم درست بوده یا نه فقط یه بغض راه گلومو بسته دارم خفه میشم 

اگه میخوایید قضاوتم کنید یا سرکوفت بزنید لطفا تو تاپیکم نمونید

یه سری چت هست میخواستم اسکرین بذارم اما اینجا تنها جایی هست که میتونم حرفام رو بگم و بتونم دوباره مرورشون کنم اگه عکس بذارم بعد از یه مدتی دیگه باز نمیشن منم این چت ها رو میخوام نگه دارم متنش رو میفرستم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

+میشه حرف بزنیم
_درچه موردی؟
+راستش یه سری حرفا رو دلم داره سنگینی میکنه اگه نگم خفه میشم 
_چه حرفی
+در مورد گذشته در مورد خودمون در مورد یه درد بی درمون که ۱۲ ساله خوب نمیشه 
خستم از خودم از تو از همه چی بریدم دلم برا اون روزا تنگ شده روزایی که کنار تو خود واقعیم بودم.نمیدونم اسمش بد شانسی بود قسمت بود یا..فقط میدونم یه تیکه از وجودم کنده شده بعد از تو 
_شما فکر کنم فراموش کردید من متاهلم 
+نه این واقعیت رو فراموش نکردم من سالها تو خیالم باهات زندگی کردم الان هم نه ازت میخوام دوباره باهم باشیم نه ازت میخوام خیانت کنی نه ازت میخوام بهم فکر کنی من فقط باید در مورد حرفایی که تو دلمه بهت بگم میخوام ازدواج کنم نمیخوام  این حرفا رو با خودم به زندگی جدیدم ببرم 
_بفرمایید بگید منم گوش میدم
من شب های زیادی خوابت رو دیدم تو خواب تو مال من بودی من با خیالت زندگی کردم تو خیال ما بچه داریم زندگیمون شیرینه مسافرت میریم کوه میریم دوچرخه سواری میکنیم یکی اومده تو واقعیت میخواد جاتو بگیره یجورایی گرفته باهاش حالم خوبه اوایل فقط سرگرمی بود شاید برات مسخره باشه اما دفعه اول رنگ لباسش رنگ مورد علاقه تو بود وجه اشتراکاتش با تو مقایسه میشه تو ذهنم 
_خب چه کاری از من ساختس؟
هیچی واقعا فقط میخوام بگم خاطره هات رو بردار برو میخوام بگم دیگه تو خوابم نیا.
_اوکی
ازت متنفرم که زندگیم رو به گند کشیدی ازت متنفرم که ۱۲ سال از زندگیم رو حروم کردی 
_من؟؟؟؟
اره تو.تویی که اهل موندن نبودی چرا اومدی برام خاطره ساختی؟
_شما اهل جنگیدن برای خواسته هات نبودی الان هم همه چی افتاد گردن من.اینبار که خواستی گذشته رو مرور کنی یبار واقع بینانه نگاه کن اونی که پا پس کشید من نبودم اونیکه ادای آدمای همه چیز دان رو درآورد و گفت صلاح اینه بخاطر خانواده ها کوتاه بیاییم من نبودم.
الان هم بجایی گشتن دنبال مقصر برو سراغ زندگیت 
+یبار برای همیشه باید این موضوع روشن بشه
_همه چی روشنه ما یه مدت عاشق هم بودیم خانواده ها نذاشتن ما هم نجنگیدیم کوتاه اومدیم بعدش هم هر کی رفت سراغ زندگیش تموم شد و رفت 
+برای تویی که رفتی زندگی جدید پیدا کردی عشق پیدا کردی همه چی خوب پیش رفت الان داری زندگیت رو میکنی به ریش من بدبخت هم میخندی
منی که ۱۲ سال نتونستم اعتماد کنم نتونستم از ته دل شاد باشم هزارتا آدم دیگه اومد تو زندگیم چند روز خوب شدم دوباره قاطی کردم 
فکر کردی آسون بود ببینم مادرشدی؟دستش رو میگیری میایی جلو من نازش میکنی 
آسون بود جلو من کنار شوهرت میشینی براش ناز و ادا میایی و ریز ریز میخندی 
_من نه خواستم تو رو برنجونم نه خواستم ناز و ادا بیام دارم زندگیمو میکنم ببخش اگه برای ناز کردن بچم ازت اجازه نگرفتم 
نکنه انتظار داشتی جایی که شما هستی برم شمشیر بکشم رو شوهرم اینبار شما جایی که من هستم نباش 
+حیف عمرم حیف جونیم 
_هه یه چیزی هم بدهکار شدم
+به اندازه ی تمام روزایی که حالم بد بود و تو کنار یکی دیگه خوشحال بودی بهم بدهکاری 
_شب خوش
+چیه حرف حق تلخه کجا فرار میکنی بمون ببین چیکار کردی بعد توقع داری زندگیت قشنگ باشه نه خانوم باید کارما پس بدی باید مثل من بشی تنها بشی 
_اصلا حال و حوصله حرفات رو ندارم 
+میدونستم اصلا نمیفهمی من چی کشیدم.لعنت به تو لعنت به بابات لعنت به من به مامان و بابام لعنت به همه اونایی که این بلا رو سر ما آوردن هر چند الان که دارم میبینم زندگی کردن با یه آدم سنگ دل و نچسب خیلی سخت بوده و من تحملش رو نداشتم همون بهتر که نشده
_اره زندگی با یه آدم بی منطق برای من خیلی سخته بهتر که نشد 
+اومدم حرف بزنم سبک بشم ریدی تو حالم 
_وقتی حرف میزنی جنبه شنیدن جواب رو هم داشته باش 
+دارم بهت میگم من دارم عروسی میکنم اینبار نه تو خوابم باش نه تو واقعیت باش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

_تو خوابت کاری ازم برنمیاد ولی تو واقعیت یادم نمیاد تو تمام این سالها خواسته باشم باهات رو در رو بشم اگه تو مراسمات مختلف همو دیدیم فقط از روی اجبار بوده همین و بس 

+چقدر پشت اون صورت آروم دریده ای 

_به احترام روزای خوب گذشته به احترام کارهایی که در حقم کردی سکوت میکنم فقط دیگه تا شعاع ده کیلومتری من نباش که هر چی دیدی از چشم خودت دیدی

+حالم ازت بهم میخوره

_من بیشتر

+برم کپه مرگمو بذارم اومدم دو کلمه حرف بزنم گند زدی به همه چی برم تا دهنم باز نشده شانس آوردی اینجا نیستی 

_برو بسلامت دیگه اینورا پیدات نشه 

برا اون مجله کوفتیت هم دیگه چیزی نمینویسم پولشم نمیخوام فقط دیگه نباش 

دلم برای پسر ه آتیش گرفت 😭😭😭

حآل من از اون بدتره فقط باید یجوری رفتار میکردم که دل بکنه از این گذشته کوفتی باید بره دنبال زندگیش ۱۲ سال از زندگیش حروم شد نمیخوام بیشتر از این بسوزه 

+میشه حرف بزنیم_درچه موردی؟+راستش یه سری حرفا رو دلم داره سنگینی میکنه اگه نگم خفه میشم _چه حرفی+در ...

نمیدونم متن ات دلنوشته هست یا داستان واقعی 

ولی خب الان همین تو واقعیت برام اتفاق افتاده و خونواده اش مخالفن ولی ما می‌خوایم بدون در نظر گرفتن عقیده خونواده ها ازدواج کنیم 

فقط یا کلمه دیروز بهش گفتم، گفتم که  وقتی عقد کردیم  منت سرم نذاری که بخاطرت از خونوادم گذشتم چون من دلم نازکه 

این آقا پسر عاشقمه و من نمیخوام این عشقش به گور بره 

چون من مسوول هستم مسوول دلش باید پاش بمونم چون عاشقش کردم

حآل من از اون بدتره فقط باید یجوری رفتار میکردم که دل بکنه از این گذشته کوفتی باید بره دنبال زندگیش ...

بگردم برات معلوم بوده که تو هم دوسش  داشتی ولی احساس میکنم اونموقع سن هاتون کم بوده و نجنگیدین

ولی خب به این فکر کن که یه بچه گوگولی داری الان دنیات بشه اون بچه ات 

کاش نمیومد بهت پیام بده بهش فکر نکن گل دختر 

نمیدونم متن ات دلنوشته هست یا داستان واقعی ولی خب الان همین تو واقعیت برام اتفاق افتاده و خونواده اش ...

دلنوشته نیست عزیزم 

براش بجنگ تا مثل من نشه یه حسرت تو قلبت 

الان دارم خفه میشم مجبورم وانمود کنم خوبم اما خوب نیستم 

بگردم برات معلوم بوده که تو هم دوسش داشتی ولی احساس میکنم اونموقع سن هاتون کم بوده و نجنگیدینولی خب ...

اوم موقع ها کم سن و سال بودیم الان من دارم زندگی میکنم بچه دارم شوهرم رو دوست دارم نمیگم به گذشته فکر نمی‌کنم چرا هراز گاهی یادم میاد ما چون فامیل بودیم مجبوریم همدیگه رو ببینیم ولی یه روزایی مثل امروز دیوونه میشم کاش پیام نمی‌داد