2777
2789

هزارتا کار دارم ،پاشدم صبحانه خوردم دوباره اومدم دراز کشیدم جفت دخترم!خونه ترکیده،دو سه روزم گرد و خاک بوده همه جا خاک برداشته!باید اول خونه مرتب کنم، بعد تمیز کاری اساسی کنم!یخچال خالیه باید ظهر برم خرید میوه تره بار،نهارم پاستا له دخترم قول دادم....تروخدا انگیزه بدید پاشممممممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزارتا کار دارم ،پاشدم صبحانه خوردم دوباره اومدم دراز کشیدم جفت دخترم!خونه ترکیده،دو سه روزم گرد و خ ...

گلم خب از شوهرت هم بخواه که تقسیم کار کنین اینجوری که همش خسته میشی

گلم خب از شوهرت هم بخواه که تقسیم کار کنین اینجوری که همش خسته میشی

سرکاره،خریدو همیشه خودش انجام میده وقتایی که هست منتها الان تا غروب سرکاره فردا هم جمعه است خودم مجبورم برم این دفعه رو 

سرکاره،خریدو همیشه خودش انجام میده وقتایی که هست منتها الان تا غروب سرکاره فردا هم جمعه است خودم مجب ...

بعدس هم کارات رو تایم بندی و تقسیم کن که متوجه بشی باید جیکاری کنی .اینجوری بهم ریختگی پیش میاد واست

دوز مصرفیت بالا نباشه ها دیگه تحمل کن خواهر جوشونده ای چیزی میخوردی

خیلی خوردم تو این دوشب.. نوافن ایبوبروفن ژلپفن دیکلوفناک.

همش هر ۶ ساعت...

الان زنگ زدم برم ببینه 

دکتره خودش گفت درد و ورم شدید ولی دگ ن در این حد .. مرگو با چشام دیدم

خیلی خوردم تو این دوشب.. نوافن ایبوبروفن ژلپفن دیکلوفناک.همش هر ۶ ساعت...الان زنگ زدم برم ببینه دکتر ...

خدا نکنه خواهر جوشونده چیزی میخوردی میگفتی زودتر بهت نوبت بده خب