همسرم تو مجالس روضه و این چیزا گاهی وقتا با درخواست دوستاش همینطوری دِلی میخونه هزینه ای بابتش دریافت نمیکنه بعد چن وقته بهش میگن ک اگر همکاری کنه باهاشون و همینطور از این مجالسا فعلا شروع کنه بهش هزینه هم میدن اما همسرم میگه ابداً قبول نمیکنم من واسه دل خودم و صاحبِ مجلس و مسجد میخونم قرار نیست بابتش هزینه ای دریافت کنم من میگم خب حالا ک چندین بار بهش پیشنهاد دادن هزینشم قبول کنه همسرم مخالفت میکنه بعد همش واسه مراسمای مسجدی و روضه و اینا گاهی ب همسرم میگن و اونم همینطور دلی تا پایانش میخونه
بنظرتون خواسته ی من زیادیه؟ حرف من درسته یا همسرم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوس داره تو روضه سهیم باشه اجرش با امام زمان حتما لازم نیست پول بگیره ولی بنظر من به شما ربطی نداره ...
عزیزدلم ممنون از دعای قشنگت ، منم همیشه میگم در قبال این کارش اجرش با امام حسین انشاالله
یه مشکلی داره همسرم حق نیس این مشکل واقعا البته هرچی حکمت خداست و ما توش دخیل نیستیم هرچه خیره انشاالله خودش بهتر میدونه، اگر تونستی با قلب پاک خودت به نیابت خودت دعامون کن عزیزم خیلی حوس خوبی ازتون گرفتم❤️