2777
2789

همسرم تو مجالس روضه و این چیزا گاهی وقتا با درخواست دوستاش همینطوری دِلی میخونه هزینه ای بابتش دریافت نمیکنه بعد چن وقته بهش میگن ک اگر همکاری کنه باهاشون و همینطور از این مجالسا فعلا شروع کنه بهش هزینه هم میدن اما همسرم میگه ابداً قبول نمیکنم من واسه دل خودم و صاحبِ مجلس و مسجد میخونم قرار نیست بابتش هزینه ای دریافت کنم من میگم خب حالا ک چندین بار بهش پیشنهاد دادن هزینشم قبول کنه همسرم مخالفت میکنه بعد همش واسه مراسمای مسجدی و روضه و اینا گاهی ب همسرم میگن و اونم همینطور دلی تا پایانش میخونه 

بنظرتون خواسته ی من زیادیه؟ حرف من درسته یا همسرم؟

عزیزم بنظر من کاریش نداشته باش 

هرجور راحته دوس داره واسه اهل بیت خالصانه بخونه نه بخاطر پول 

منم جاش بودم پول نمیگرفتم همیشه دوس داشتم صدام خوب بود تو اینجور مجالس واسه دل خودم میخوندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظر من کاریش نداشته باش هرجور راحته دوس داره واسه اهل بیت خالصانه بخونه نه بخاطر پول منم جاش ...

صداش خوبه بهشم میگن ک بخونه پیشنهاد دریافت هزینم بهش میدن خودش قبول نمیکنه میگه اصلا حرفشم ب زبون نیار 

ولی اخه حداقل درکنارش این همه میگن بره بخونه و چندساعت اونجاس یه هزینه میگرفت چی بگم والا

صداش خوبه بهشم میگن ک بخونه پیشنهاد دریافت هزینم بهش میدن خودش قبول نمیکنه میگه اصلا حرفشم ب زبون نی ...

قشنگم اون چند ساعت با عشق داره میخونه اگه پول بگیر برای خودش اون ارزش معنوی پایین میاد 

بنظرم راحتش بزار 

حرف همسرت درسته..تو این خطا نندازش بزا خالص باشه کارش....اگه هم میخوای بگی بگو پولش برکت داره و..

نمیگیره اصلا بهشم میگن میگه حرفشم نزنید میگه ابدا نمیگیرم بخاطر پول نمیرم بخونم

قشنگم اون چند ساعت با عشق داره میخونه اگه پول بگیر برای خودش اون ارزش معنوی پایین میاد بنظرم راحتش ب ...

اره تو خونه م گاهی میخونه

ن پیله نکردم ولی یکی دوبار بهش گفتم گف اسمشم نبر

صداش خوبه بهشم میگن ک بخونه پیشنهاد دریافت هزینم بهش میدن خودش قبول نمیکنه میگه اصلا حرفشم ب زبون نی ...

قشنگم اون اینجوری حالش خوبه 

شاید پول بگیره حس کنه ارزش معنوی کارش کم میشه 

بنظرم بزار هر جور خودش راحته

دوس داره تو روضه سهیم باشه اجرش با امام زمان حتما لازم نیست پول بگیره ولی بنظر من به شما ربطی نداره ...

عزیزدلم ممنون از دعای قشنگت ، منم همیشه میگم در قبال این کارش اجرش با امام حسین انشاالله

یه مشکلی داره همسرم حق نیس این مشکل واقعا  البته هرچی حکمت خداست و ما توش دخیل نیستیم هرچه خیره انشاالله خودش بهتر میدونه، اگر تونستی با قلب پاک خودت به نیابت خودت دعامون کن عزیزم خیلی حوس خوبی ازتون گرفتم❤️

عزیزدلم ممنون از دعای قشنگت ، منم همیشه میگم در قبال این کارش اجرش با امام حسین انشااللهیه مشکلی دار ...

قربونت برم من مهربون 

چقد با لطافت جوابمو دادی 

اگه خدا لایق بدونه دعا میکنم برات قشنگم توهم برام دعا کن خانوم خوش قلب ❤️❤️❤️❤️🫂🫂🫂🫂🫂