2777
2789
عنوان

جیش کرده رو مبل

12109 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

بچم تاحالا چندبار جیش کرده رو مبل 

منم خواستم مثلا تمیزش کنم یه تشت آب و مایع ظرفشویی درست کردم و با کیسه کشیدم رو مبل بعدش هم با پارچه محم تمیزش کردم

میدونم اینطوری نجاستش تمیز نمیشه اما خب کار دیگه ای از دستم برنمیومد

حالا مبلمون بو میده چیکار کنم؟

پنج شنبه هم مهمون میخوام دعوت کنم حالا چیکارکنم بوش بره

البته ظاهرش خیلی تمیز شده و برق میزنه

خدایا مرسی        

بندازش دور 😬😬😬😬

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه آفتاب داری وحیاط بزار تو آفتاب هم بوش می رودی وتا حدودی نجاستش هم برطرف میشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

مبل رو بزار تو افتاب هوا بخوره،خوب خشك شه ديگه بو نميده،علت بو اينه كه نم هنوز داخلش مونده،تا هوا و افتاب نخوره برطرف نميشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
زنگ بزن از بیرون بیان بشورن تمیز میشه

خوب از بیرون بیان بشورن بازم نجاستش برطرف نمیشه

اونا فقط پارچه سطحی مبل رو تمیز میکنن که اون خودش تمیزه

خدایا مرسی