2777
2789
عنوان

این پسره برام آرزوی مرگ کرد

231 بازدید | 29 پست

من حدودا یک ماهه با یه آقایی آشنا شدم از نظر سواد و فرهنگ خیلی ازش خوشم اومد کتابخون و تحصیل کرده بود ولی از نظر مالی هیچی نداره فقط یه پراید داره 

همه چی بینمون عالی بود فقط من چندین بار بهش گفته بودم که بد عصبی میشم و همیشه انقد مهربون نیستم 

قرار بود فردا همو ببینیم برا اولین بار 

امشب به من گفت شام مهمونه برگرده خونه بهم خبر میده تا کتابمونو بخونیم بعد من دو ساعت منتظر موندم آخر گفتم نکنه باز تصادف کرده زنگ زدم بهش اومد پیام داد خواب بودم من خیلی عصبی شدم بهش گفتم مگه من بیکارم دوساعت منو منتظر گذاشتی؟ دیگه بحثمون شروع شد مشکلم این بود در کل بحث انقد منطقی و طلبکارانه حرف زد تا حرفو به جدایی کشوندم آخرشم گفت مرگتو ببینم کادوتم بذارم رو جسدت گمشو شرت کم 

خیلی دلم شکست خیلی حالم بده همش میگم نکنه تقصیر من بود زیاده روی کردم نکنه اشتباه کردم از دستش دادم؟ 

خودش برمیگرده میوفته به گه خوردن 

این خط_اینم نشون+

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥲🥲🥲🥲 شما شاید یه کم عصبی بودی این بنده خدا رسما شادروان بود که ولش کن بابا کتابخونی سرشو بخوره ب ...

اره من یکم لج کردم قبلا بارها بهش گفته بودم یه وقتا اینجوری میشم تحملمو نداره

حسرت نخورم؟🥲

وای چ بیشعوره.. همون بهترکه رفت.. حالاتوهم که عصبانی شده باشی اون چرااینجوری کردبی تربیت.. بعدم معلوم نیس کجارفته اول گفته مهمونی ام بعدمیگه خاب بودم مگه تومسخرشی. بذاربره گمشه برنگرده 

اخه من گفتم کات کنیم کلی خواهش و التماس کرد ولی دیگه افتاده بودم لج

یکم زیاده روی کردی 

میتونستی چند روز سرسنگین باشی و قهر ولی زیادی واکنش نشون دادی کات کردی اونم از حرصش اینو گفته عزیزم 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اون اگه شعورداشت طلبکارانه خودشوتوجیه نمیکردوقبل خوابش خبرفردارومیدادبه نظرم اینکه بحث مرگووفلان ازف ...

قبلنم بی خبر خوابیده بود ولی من میدونستم خونه اس این سری چون بیرون بود گفتم حتما تصادف کرده دوباره 

خیلی اعصابم خورد شد که انقد بیخیال بوده خوابش برده 

بازم عذاب وجدان دارم میگم نکنه آدم خوبی رو از دست دادم

اره من یکم لج کردم قبلا بارها بهش گفته بودم یه وقتا اینجوری میشم تحملمو ندارهحسرت نخورم؟🥲

به هیچ عنوان 

بی تربیتی بیش نبوده بهت قول میدم 

حتی اگر برگشت هم قبول نکن 

کتاب خون بی تربیت خیلی خطرناکه🥲

والا من یه دوستی دارم خیلیم خشگل اما اینققققدر پاپیچ دوست پسر میشه و شر ور میگه که ازش فرارین.‌همه و ...

عزیزم کجا پا پیچش شدم خودش اگه یکم دیر جوابشو میدادم دیوونم می‌کرد انقد پیگیر میشد 

وای چ بیشعوره.. همون بهترکه رفت.. حالاتوهم که عصبانی شده باشی اون چرااینجوری کردبی تربیت.. بعدم معلو ...

اره تازه وضع مالیشم خوب نبود من ۲۵ سالمه تو سن ازدواجم این انتظار داشت چند سال به پاش وایسم

گیرم زیاد روی هم کرده باشه فکر نمی کنی اون زیادی بی ادب بوده توهین بدی کرده به جای خداروشکر کنی ناراحتی

آدم بد دهنیه معلومه ازدواج کردن خوبه ولی با آدم درستش اگه این جوری باشه طرفت هزار سال مجرد بودن خیلی بهتره