2777
2789

بیاید یه پند بهتون بدم

بابام حرفای قشنگ زیاد میزنه

یکیش اینه که وقتی یه کامیون گنده بی قواره تو آینه دیدی بکش کنار بذار انقدر برهههههههه تا اصلا دیگه روبروت نبینیش 

اون هیچوقت نمیفهمه که چرا مسیر براش باز شده فکر میکنه چون گندس حق بااون بوده ولی اگاهیت تورو از شر یه گنده لندهور نخود مغز نجات داده 🥲🫶😁

شماهام عملی کنید این قانون رو برای زندگیاتون ...

بذارید گنده های لندهور زندگیتون تاجاییکه میتونن ازتون دور شن این اگاهیتون زندگیتونو نجات میده 

همیشه هم براشون دعای خیر کنید هیچوقت برای کسی شر نخواید باور کنید معجزه میکنه توی زندگیتون 🫶🥲

گرفتید چی میگم؟ تا نترکیده بگیرید دیگه خودتون 😂😁🫶🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بابای دانایی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

😂😂😂🫶

بخدا😂چرا باید تاپیک به این آموزندگی بترکه آخهههههه

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

عزیز یه تاپیک زده بودی درباره صله رحم و فلان

والا ادم تا ی جایی یسریارو تحمل میکنه ولی وقتی میبینه باعث نابودی زندگیشونه بقول بابات باید بریم کنار تا رد شن برن برن کلا از زندگی ادم 

وقتی یه نفر بیاد و هعی پشتت تهمتای ناموسی بزنه همون بهتر ک قطع ارتباط بشی. برای همیشه 

ببخشید که اینجا عنوان کردم🤗🌹

بوخودا ببین نمیذارن بار معنوی فلسفی سایت بره بالا فقط باید بار جنگی بالا باشه😂🥲🫶

عاشق اون تاپیک مادرقهوه اییه شدم یعنی دارم میمیرم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

😂😂😂🫶

خدا برا بچه هات حفظت کنه مامان خوش انرژی😍😘

خدا شمارو هم برای بچه ها حفظ کنه پاتریک جان😁🥲🫶

قلبونت برم 😂😂البته هنوز مامان نشدم