2777
2789
عنوان

جن رفته توی گوشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 57 پست

پیام اولی دیدم خیلی به شوهرم تهمت زدم که کار تو بوده هزار تا قسم خورد .اما امروز شوهرم خونه نبود گوشیمم همش دست خودم بود باز دیدم پیامک فرستاده شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه چیزی،بنظرم نه زنگ به اون شماره ها بزن ن پیام بده،چون هر احتمالی میشه داد. فقط برو پلیس فتا.

اره اتفاقا شوهرمم همینو گفت پیام ها رو هم حذف کرد متاسفانه.

ولی میدونم فردا باز پیام داده میشه

سلام عزیزم یسوال توی پیامک عادی؟ 

به شماره هایی میره که ذخیرشون نکردی؟  و نمیدونی کین؟ 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

بنظرم سیکمارتتو دربیار

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

بله توی پیامک عادی.نه شماره ها ذخیره نشده و ناشناس هستن

چقدر عجیب🤯🤯🤯

چقدر عجیب🤯🤯🤯

وای دارم خل میشم 😭.

بعد جالب اینجاست با هردو خطم پیام‌داده میشه منتها یه خطم شارژ نداره پیام فرستاده نمیشه.

الان بفکرم رسید شارژ خط دومم هم تموم کنم تا پیامی اصلا ارسال نشه 

وای دارم خل میشم 😭.بعد جالب اینجاست با هردو خطم پیام‌داده میشه منتها یه خطم شارژ نداره پیام فرستاده ...

اره بنظرم کار خوبی میکنی 

خودتو ناراحت نکن عزیزم برو پلیس فتا 

اون کساییم که براشون پیامک رفته ناشناسن نهایتش تماس میگیرین یا جواب پیامتو ک دادن بگو اشتباه گرفتم🥲

چشم عزیزم خیلی ممنونم

❤❤❤❤