2777
2789
عنوان

برم خرید باهاش بیاین یه لحظه

175 بازدید | 11 پست

من پارتنرم بعد پنج سال رفته سر کار اولین حقوق که گرفته میگه بیا بریم هم شیرینی هم روز دختر کادو بگیرم برات بعد من بین ساعت و دستبند طلا 200سوتی موندم میگم خودش گفته نرم دستبند طلا بخرم الان میگم زشته با خودش فکر می‌کنه تا الان حقوق نداشتم  اسمی از طلا نیاورده نظرتون چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی . همسر من تو دوران دوستی وقتی سرکار رفت با اولین حقوقش برام تیشرت خرید و کلا هرماه که حقوق می‌گرفت برام یه هدیه میخرید .

بعد من بهش میگفتم باید پول جمع کنیم زودتر بتونیم عقد کنیم ،ولخرجی نکنیم 🤣🤣🤣 از اون موقع بهش پس انداز کردن رو یاد دادم .

قیمت دستبند و طلا و هرکدوم چقدر میشه ؟ برابر هستند ؟ 

والا من به عقب برمیگشتم هیچوقت نمیذاشتم پارتنرم برام طلا بخره یچیزی میخریدم ک قابل تبدیل نباشه ما ک ...

آخه ما می‌خوایم رسمی شیم مامانم میگه طلا خودمم روم نمیشه آخه اون دستبم نهایتا یه تومن میشه 

آخه ما می‌خوایم رسمی شیم مامانم میگه طلا خودمم روم نمیشه آخه اون دستبم نهایتا یه تومن میشه

ایشالا ک رسمی شید عزیزم ولی قضیه ماهم جدی بود پسرو تا رو مبل خونتون با گلوشیرینی ندیدی روش حساب باز نکن

عزیزم، به نظر من نباید خودتو مجبور کنی به خرید چیزی که ازش مطمئن نیستی. اگه پارتنرت گفته که میخوای برات هدیه بخره، بهتره که یه چیزی انتخاب کنی که واقعا دوست داری و احساس راحتی می‌کنی. دستبند طلا خیلی زیباست، اما اگه حس می‌کنی خیلی زیاده، می‌تونی یه گزینه دیگه انتخاب کنی که به سلیقه و بودجه‌تون بخوره. مهم‌تر از همه اینکه از لحظه کنار هم بودن لذت ببری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!