2777
2789
عنوان

به اون نگفتم اما اینجا مینویسم

61 بازدید | 4 پست

پسر نیست‌ها. قبلا همکلاسی بودیم ، چند ماه میشه ندیدمش. تقریبا هیچوقت به اون صورت تلاش نکردم باهاش صمیمی‌تر باشم ، یا شایدم بلد نبودم. 

بعد از این همه وقت ، هنوزم عکساشو که جایی میبینم ،  به ادمایی که باهاش دوستن و باهاش میرن بیرون غبطه میخورم. 

بدتر از اون اینه که حس میکنم ، اگه من کافی بودم با هم اوکی میشدیم ، مثلا اگه خوشگل‌تر بودم .

و بازم یاد اون دوستاش میفتم که بنظرم از من معمولی‌ترم نباشن در یه سطحیم ،  و به اونام غبطه میخورم

چقدر حس بدیه

حس بدترش اینه ک تو اصلا اعتماد ب نفس نداری 

چرا میگی من کافی نبودم شاید خودش کافی نبود لیاقت دوستی باهات رو نداشت؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس بدترش اینه ک تو اصلا اعتماد ب نفس نداری چرا میگی من کافی نبودم شاید خودش کافی نبود لیاقت دوستی با ...

دقیقا دقیقا ، چقدر کامنتت بجا بود

خیلی خودمو سرزنش میکنم ، تقریبا صبح تا شب

به قول مامانم ، انگشت اتهام من همیشه سمت خودمه

خودتو دست کم نگیرشایدم اون در حد دوستی با تو نبودهیچکس رو‌ بیش از حد گنده نکن

شاید ، اره واقعا حالا که فکر میکنم از بعضی جهات شاید من بهتر باشم ، ولی بازم نه. اون اجتماعی‌تره و دوستای بیشتری داره.

تقریبا با بیشتر ادما زود اوکی میشه ، نمیتونم خودمو سرزنش نکنم