2777
2789

پارتنرم با دوستش مشکل پیدا کرده دوستش رفته براش دعا گرفته،حال روحی و وضعیت زندگی و کارش و حتی رابطه مون داغونه… خودش بهم گفت احساس میکنه براش دعا گرفتن،منم چیزی نگفتم و رفتم براش ف ا ل و سرکتاب باز کردم و متوجه شدم همون دوستش بستگی گرفته براش.

الان شما خودتونو بذارین جای پارتنرم، اگه من بهش بگم دعا داره و فلانی گرفته و تنها راهش اینه که باطل کنه،دیدش نسبت به من خراب میشه؟؟ فکر میکنه منم اهل دعا و اینکارا هستم؟؟

توی دو راهی موندم لطفاااا راهنمایی کنین🥺🙏حال روحی و جسمی و وضعیت زندگی و کارش خیلی بهم ریخته هست،دلم نمیاد اینجوری بمونه وقتی با یه باطل کردن همه چی رو روال میفته.بگم یا نه؟ 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این همه میان تایپیک میززنن سایت خانماس !آقایون برین بیرون الان میگن آقاهابیایین" سرازمرداشیواندین😁😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

والا بستگی داره اخلاق اون چجوری هست که در رابطه با این حرف شما چه عکس‌العملی نشون میده ما چی بگیم آخ ...

خودش گفت احساس میکنم برام دعا گرفتن ولی اعتقاد ندارم…حالا اگه من این حرف خودشو تایید کنم دیدش خراب میشه ؟ نظر شخصی تونو بگین جمع بندی میکنم🙏

چقدر مطمئن هستی از حدس خودت..چند درصد ؟

۹۹ درصد مطمینم، حتی میدونم کدوم دوستش اسمش هم درومده،طرفم خودش هم گفت احساس میکنم برام دعا گرفتن،ولی من اون موقع مطمین نبودم هیچی نگفتم

مردم چقدر بیکار شدن یکی واسه دوسپسر یکی دعا میگیره نگی همچین چیزی فکر میکنه از قصد گفتی تا اون شخص خ ...

با اون شخص خودش قطع رابطه کرده، حالا اسم طرف رو نمیارم،کلا گفتنش بنظرتون چجوریه؟ دیدش بهم بد میشه؟؟