2821
2789
عنوان

قالیچه اتاق خواب

249 بازدید | 8 پست

من برای اتاق خوابم یک قالیچه می خواهم فانتزی وشیک باید هم رنگ فرش های هالم باشه یانه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

باید با رنگ  روتختی و پرده اتاقت هماهنگ باشه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ننن چ ربطی ب حال داره  فرش  مثل حال سنگینه برای اتاق ..اتاق ی چیز فانتزی رنگی باید باشه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران نی نی سایت .

امیدوارم همچون سال های گذشته بتوانیم بهترین کیفیت را به شما مشتریان عزیز ارائه بفرماییم. قالیشویی زعفرانیه ۱۰ درصد تخفیف واسه کاربران نی نی سایت در نظر دارد .

تماس با ما : 

۲۲۴۲۳۱۰۸     ۸۸۳۷۰۸۶۳   ۲۲۰۵۶۳۳۷

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز