2777
2789

سلام 

بچم تقریبا داره همکاری میکنه و باهام راه میاد

ولی سوال اصلیم اینه ک چطوری با نجس شدن خونتون کنار اومدین؟

اصلا بچتون خطا داشت و خونتونو نجس کرد؟

من خیلییی دارم اذیت میشم همش احساس میکنم تو خونم بوی جیش میاد و سریع همه جارو میشورم میشه یکم بهم دلداری بدید که دست از حساس بودنم بردارم

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
چندسالشه

دوسال و هشت ماه

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دخترامو دم عیدازپوشاک گرفتم و هی تندتند بردم دسشویی اب میریختم روپاهاشون خوششون میومد بعد زانوهاشونوقلقلک میدادم ببقشیدجیش میکردن بعد دیگ کم کم یادگرفتن وبراعید دیگ همه جامرتب بود بعدزیرشون دشک مشنبامینداختم ک دیگ ازسرشون افتاد دوقلو نیستنا ولی براهردواین کاروکردم

یه سوال من وسواس شدید دارم خیلی شدید ها بعد خودمم مجردم اما نسبت به خواهر زاده ام اصلا حساس نیستم ی ...

نه من از این جهت حساسم که تو خونم بوی جیش نیاد وگرنه نه که بدم بیاد از جیش بچم

دست از حساس بودنت بردار نهایتا شش ماه خونه نجس میمونه بعدش میشوری تمیز میشه . فقط موقع سفره انداختن ...

بو نمیگیره خونم؟

عزیزم من دخترامو دم عیدازپوشاک گرفتم و هی تندتند بردم دسشویی اب میریختم روپاهاشون خوششون میومد بعد ز ...

یعنی یکبار هم خطا نداشتن؟

یه سوال من وسواس شدید دارم خیلی شدید ها بعد خودمم مجردم اما نسبت به خواهر زاده ام اصلا حساس نیستم ی ...

حق گفتی بخدا منم همین حسو به بچه هام دارم نمیدونم چرا اصلا از جیششونم چندشم نمیشه 

من فرش های بزرگ و اصلی م رو جمع کردم

خطا کم داشت 

هر جا نجس میشد فوری آبش میکشیدم

فرش های اتاق خواب و کوچیکامم کلا دادم شستن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم