2777
2789
عنوان

اسم بچه

63 بازدید | 4 پست

دیدم تاپیکای اسم زیاد شد گفتم اینو بگم:

مردم چین معتقدن که اسم توی انرژیه زندگی خیلی تاثیر داره برای همینم وقتی میخوان برای بچشون اسم بزارن اسمی میزارن که معنای اون بشه چیزی که دوست دارن

مثلا اسم من ستاره س دلیل گذاشتنش این میتونه باشه که در بزرگسالی بدرخشه 

من کلا زیاد با چینیا حال نمیکنم ولی این فلسفه برا انتخاب اسم خیلی قشنگه بنظرم

صد در صد که اسم باید معنی خوبی داشته باشه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

درخشیدی عزیزم؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درخشیدی عزیزم؟؟

شاید

هنوز 16 سالمه ولی نسبتا دارم میدرخشم

ورزشکارم، اخلافم خوبه، درسام خوبه، حوایم هست چه ادمایی رو دوره خودم انتخاب میکنم، باهوشم

فکر نکنین اینارو من مبگم ابنارو اطرافیانم بهم میگن

داداشمم اسمش سپهره و الان یه خلبانه که تو اسمونا پرواز میکنه

شایدهنوز 16 سالمه ولی نسبتا دارم میدرخشمورزشکارم، اخلافم خوبه، درسام خوبه، حوایم هست چه ادمایی رو دو ...

الهی عزیزممم 

موفق و سلامت باشید همیشه💋

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...