2777
2789
ممکنه که کولر باعث سرما خوردگی شده باشه، اما شاید هم سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده و این بیشتر یه اتفاق باشه. برای درد گلو میتونی از غرغره نمک و آب ولرم استفاده کنی. برای درد پا هم ممکنه به خاطر سرما یا خوابیدن در وضعیت نامناسب باشه. ولی اگر مرتب مریض میشه، شاید بهتر باشه یه معاینه از متخصص اطفال بگیری تا خیالت راحت بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو از پادرد که من هنوزم با ۱۸ سال سن اولین علائم سرماخوردگیم پادرد یعنی من بیچاره شدم از دست درد و پادرد حوله گرم بزار یا کیسه اب داغ پاهاشو ماساژ بده من میفهمم چقدر درد داره به نظرم ببرینش بیمارستان اطفال تا بدتر نشده خدایی نکرده 

ممکنه که کولر باعث سرما خوردگی شده باشه، اما شاید هم سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده و این بیشتر یه اتفاق ...

دوهفته پیش بردم متخصص امسال رفته پیش دبستانی خیلی زود ب زود مریض میشه

پس ببرینش همون اورژانس بعد اول هفته برین متخصص اطفال بدین براش یه چکاپی چیزی بنویسه هم به خاطر درد پ ...

بردم قبلا دکتر گفت چون امسال رفته پیش دبستانی یهویی توی محیط شلوغ رفته بخاطر همینه

بردم قبلا دکتر گفت چون امسال رفته پیش دبستانی یهویی توی محیط شلوغ رفته بخاطر همینه

به من گفتن که مال این که قد میکشم اما الان بزرگترم که شدم باز درد دارم نمیدونم این چه قدکشدنی که اخه قدم نمیکشم😶😂

عوارض نداره

پسر منم از اون دسته بچه هاس ک تو هوا مریضیو میگیره 

کلا ضعیفه غذا اینام درست نمیخوره تند تند مریض میشه

امسال رفت پیش من عزا گرفته بودم چون اصلا جای شلوغ نمیرفت تا قبل از اون اگرم میرفت هی مریض میشد 

خلاصه واسش واکسن زدم ک باید دو دوز میزدم ولی ی دوز زدم 

نمیگم مریض نشد ولی خداروشکر خفیف مریض میشد