2777
2789

۸ تیر ۲ سالش میشه 

الان زوده از جیش بگیرمش؟؟؟

کی بگیرمش خوبه 

ما حیاطمون بزرگه تو حیاطم دسشویی داریم 

از الان ببرمش یا ن هوا گرم شد استخرشو اب کنم همراه با بازی ببرمش دسشویی ؟؟؟

از جیش بگیرید؟

بجه تا آخر عمر جیش میکنه🫤

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

سه سالگی خوبه 

خودت کمتر اذیت میشی 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جیش بگیرید؟بجه تا آخر عمر جیش میکنه🫤

ببخشید من متوجه نشدم از جیش بگیرید یعنی چی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

وای یاد ابجیم افتادم تو همین سن خواستیم از پوشک بگیریمش هروقت دستشویی داشت تو سرامیک میرفت🙂🤦🏼‍♀️😂ولی هوا گرم شه راحت تره

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

من بعد تولد ۲ سالگی گرفتمش

از وقتی راه رفت میبردمش دستشویی روی فرنگی خودش می‌نشست جیش میکرد بعد پوشکش میکردم دیگه یواش یواش براش عادی شده بود که بعد کلا پوشک نکردم

هر ۴۰ دقیقه یا ۱ساعت می‌بردم جیش میگرفتم

باید استمرار داشته باشی و اگه توی خونه جیش کرد دعواش نکنی

شبا بیدارش کن ببرش دستشویی

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
منظورش از پوشکه

اها

❤️

من دخترم دوسال و پنج ماهشه دارم از پوشک میگیرم تقریبا یه ماهه..پروسه سختیه..گاهی وقتا میگه گاهی وقتا تو شلوارش جیش میکنه..شبا پوشک میکنم روزا هم بزور میبرمش وقتی داره بازی میکنه راضی نمیشه بیاد دسشویی

بنظرم برا توام وقتشه آروم آروم شرو کن بزار تا دو نیم کامل یاد بگیره

پوشک منظورمه🤣🤣🤣

😀😀😀😂