2777
2789
عنوان

بخارشور

302 بازدید | 22 پست

سلام درستان من تا خالا از بخارشورم استفادع نكردم الان ميخوام استفاده كنم كسي ميتونه كمك كنه برا كجاها خوب ميشه استفاده كرد و سوال اصليم اينه كه شنيدم ميشه شامپو فرش ريخت داخلش و مبل و فرش باهاش شست ولي الان دفترچه راهنماش خوندم نرشته فقط اب خالي 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که توش ریختم و.واقعا تمیز شد فرش هام

نباید بریزید تو دفترچه اش نوشته خرابش میکنه 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

نه شامپو فرش اصلااا 

کف میزنه از مخزنش بیرون

من گل هارو 

لوسترارو 

کابینتارو 

و جاهایی که با دستمال پاک نمیشه بخار شور میزنم

عالی میشه

پارسالم مبلارو شامپو فرش کشیدم بعدش،روش بخار شور زدم

من مامان شدم🥲
نه شامپو فرش اصلااا  کف میزنه از مخزنش بیرون من گل هارو  لوسترارو  کابینتارو  ...

يعني فقط اب خالي بريزم بعد با دستمال بكشم ؟! 

ببخشيد كانل توضيح ميدين ملبو چه جوري شامپو فرش كشيدين يعني سري بعدش دستمال كشيدين و بعد بخارشور دوباره دستمال ؟!