2777
2789

بچه ها بابام خسیس نیست مثلا همیشه یخچال پره یا هرچیزی برای درس و کنکورم بخوام نه نمیاره و فراهم میکنه ولی مشکلش اینه با خرید لباس و یسری از لوازمات مخالفه مثلا انتظارش اینه من فقط سالی یک دست لباس بگیرم😐

منم اومدم یواشکی از کارتش پول انتقال دادم به کارتم ولی کم کم حدود یکی دوتومن امروز فهمید خیلی باهام بحث کرد گفت من میگم خدا این حقوقم کجا میره نگو تو به بادش میدی😂😔

خلاصه رفت پولارو انتقال داد به یه کارت دیگش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چه بابای داری 

من باشم دلم نماید همچین کاری کنم😑😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اعتمادشو از بین نبر

بگو بهش بعد بزور انتقال بده

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n