2777
2789
عنوان

فرض کنید

31 بازدید | 4 پست

دختر دایی دوستتون از شما بدش بیاد حتی پشت سرتون پیش دوستتون صحبت کرده باشه و گفته باشه از این اشغال بدم میاد خاک تو سرش باهاش نگرد  ...دوستتون هم اینو به شما بگه و بگه من از تو پیش دختر داییم دفاع کردم گفتم به دوستم حرف نزن اما وقتی با دوستتون رفتین بیرون و دیگه میخواین برین خونه منتظرین کسی بیاد دنبالتون یهو دوستتون دختر داییش رو تو بازار ببینه و گرم صحبت با دختر داییش بشه و اون لحظه اصلا به شما توجه نکنه و بهش بگه صبر کنن بابام بیاد با هم بریم و حتی متوجه نشه که شما اون لحظه ازش جدا شدید و رفتید و باهم خداحافظی نکردین و کلا اون لحظه محلتون نده و فقط دختر داییش رو ببینه و بعدشم تا فردا شبش بهتون زنگ نزنه ناراحت میشید یا من زیادی حساسم؟ ...حتی متوجه رفتنم نشد از من یکمی دور گرفت فقط با دختر داییش خوش و بش میکرد اینم بگم دختر داییش ۴ سال از من کوچیک تره حتی یه سلامی هم نکرد فقط چند لحظه که با دختر داییش حرف ز د یهو اومد پیشم خیلی آروم گفت آدم باش سلام کن و بعد دوباره برگشت پیش اون یهو باباش رسید و اون دوتا رفتن ولی اصلا خداحافظی نکردن منم رفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به هر حال اونا دخترعمه دختر دایی ان گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیریزن تو زیاد حساس نشو و ل ...

میدونم ولی آخه دختر داییش حتی نگامم نکرد اینم رفت پیش اون من بدبخت همینطوری تنها موندم نمیدونستم چیکار کنم