2777
2789

ممنون که اومدی 🤍

شما حاجت گرفتین؟انجام دادنش روزانه چقدر زمان میبره؟

خیلی برام مهمه توروخدا بی تفاوت رد نشین اگر تجربه دارین بگید و زمانش رو هم بگین 

تو شرایط بدی ام 

ممنونم ازتون

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

اره ان شاالله ک حاجت میگیرم 

. ببین بستگی داره ک شما چقد زیارت عاشورا همراه با صد لعن و سلام رو طولش بدی..مثلا من چون خیلی این زیارت عاشورا رو این روش میخونم زمانش نیم ساعت طول میکشه 

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

من اینجا خیلیا دیدم نازم نائب گرفته بودن ولی خودشونم رعایت کردن منم خیلی دوست دارم بدونم چطوریه 

حاجت روا التماس دعا

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ان شاالله ک حاجت میگیرم . ببین بستگی داره ک شما چقد زیارت عاشورا همراه با صد لعن و سلام رو طولش ...

انشاءالله که حاجت میگیری عزیزم 🤍

من تو گوگل سرچ کردم یکم گیج شدم راستش شما یه دستور ساده از خود اون چله دارین

شرایطش منظورم نیس خوندن زیارت عاشورا و نمازش منظورم هست

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

حدودا برا من یکساعت اینا 

حاجتروا شی گلم 

التماس دعا 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
انشاءالله که حاجت میگیری عزیزم 🤍من تو گوگل سرچ کردم یکم گیج شدم راستش شما یه دستور ساده از خود اون ...

♥️💚طریقه خوندن زیارت عاشورا به زبان خیلی ساده♥️💚

🤍وضو بگیرین و روبه قبله بشینید 

💜صد بار بگین الله اکبر 

💙یکبار فقط سلام بخونید 

💚یکبار فقط لعن بخونید 

💛الان شروع کنید برای اولین بار زیارت بخونید تا برسید ب لعن ( لعن رو نباید خوند  هیچی نخونید و کلا قط کنید)

🧡الان بلند بشید دورکعت نماز هدیه به امام حسین بخونید 

❤️بشینید و باز صد الله اکبر بگین

💟الان برای بار دوم زیارت عاشورا شروع کنید بخونید 

🤎ب لعن رسیدین ۱۰۰ بار (۱۰۰ بار کامل لعن میخونید)

ب سلام رسیدین ۱۰۰ بار (۱۰۰ بار سلام کامل میخونید)

💗بعد ادامه بدین تا زیارت تموم بشه و سجده

💟دورکعت نماز زیارت امام حسین بخونید

دیگه ازین آسون تر نمیشه توضیح داد لطفا داخل برگه نوشته بشه حتما چندبار بخونیدتا متوجه بشید

💚آداب زیارت عاشورا

به روش حق شناس 💚

1)سعی کنید نمازهاتون اول وقت باشه درطول چهل روز هروقت اذان گفته شد بلند شید نمازبخونید💛

2)از طلوع آفتاب تا قبل از غروب فقط وقت دارین چله رو بخونید زمانی که هوا روشن غروب که شد ختم شما باطل هست❌

3)ترک گناه های زبانی داشته باشین یعنی تا جای ممکن غیبت نکنید دروغ نگید🤍

4)چله با احساس یقین حس خوب باید به شما بده موقع خوندن💙 

5)به کسی نگید این چله رو میخونید چون اثر ازبین میره فقط اعضای خانواده بدونه مورد نیست💜

6)زمان عذرشرعی نمیشه این چله رو بخونید نماز داره همه اعمال باید کسی بخونه براتون اون چند روز که عذر دارین و نمیشه نماز و کسی بخونه اعمال خودتون🧡

7)صدقه هرروز به نیت امام زمان بزارین کنار يا میشه هر هفته به نیت امام زمان صدقه بدید به فقرا يا ایتام💚

8)واسه اثر گذاری بیشتر حداقل این چله رو به ۱۰ الی ۲۰ نفر که مشگل دارند یاد بدید تا دعای اونا درحق شما بگیره گشایشی ایجاد بشه براتون 💛

9)میتونید کانال مارو تبلیغ کنید اعضا بیان ببينند تو نشر آگاهی سهیم باشید چون هر عملی عکس العمل داره

10)شروع ختم از چهارشنبه اس بهتره چهارشنبه شروع بشه

منظور از لعن👇💔

(اَللّهُمَّ  الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ اَللّهُمَّ  الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ  الْعَنْهُمْ جَمیعاً)   

منظور از سلام 👇🏻💚

(اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ)

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

حتما برام دعا کن عزیز 🥲

۱ساعت زمان میبره. بستگی داره به ترک گناه من یکبار اول خیلی تلاش کردم گناه نکنم و دلم هم از دست کسی ش ...

میشه با جزییات بگی برای ترک گناه چیکار کردی؟

دفعه اول ک حاجت گرفتی

حدودا برا من یکساعت اینا حاجتروا شی گلم التماس دعا

ممنونم عزیزم انشاءالله 

محتاجم به دعا ❤️

ممنونم عزیزم انشاءالله محتاجم به دعا ❤️

🌸🌸🌸🌹🌹

انشاءالله که حاجت میگیری عزیزم 🤍من تو گوگل سرچ کردم یکم گیج شدم راستش شما یه دستور ساده از خود اون ...

مقدمه:

۱- صد مرتبه تکبیر .

۲- لعن و سلام زیارت (اللهم العن اول ظالم … ، السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی…) هر کدام یک مرتبه .

۳- زیارت عاشور از اول تا ابتدای صد لعن یک مرتبه .

۴- دو رکعت نماز هدیه به حضرت ابا عبدالله (ع) .

۵ – صد مرتبه تکبیر بعد از نماز

پس از انجام این مقدمه شروع به خواندن مشروح زیارت عاشورا به شرح زیر کند

۱- خواندن زیارت عاشورا از ابتدا تا انتها به همراه صد مرتبه لعن و صد مرتبه سلام .

۲- دو رکعت نماز آخر زیارت عاشورا که جزء زیارت است .

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

چند بار دیگش خیلی رعایت ادابشو نکردم

اره مهمه رعایت بشه

♥️💚طریقه خوندن زیارت عاشورا به زبان خیلی ساده♥️💚🤍وضو بگیرین و روبه قبله بشینید 💜صد بار بگین الله ...

وای ممنونم ازت دقیقا خیلی ساده گفت متوجه شدم خدا خیرت بده❤️

فقط نماز هم ک مثل نماز صبحه و نیتش هدیه ب امام حسین درسته؟