2777
2789
عنوان

حرفاي پدرشوهرم

799 بازدید | 22 پست

دوستان سلام 

من بچه طلاقم قبلا هم چندين بار راجع به بيكاري همسرم و مشكلاتمون و البته خوب بودن خونواده شوهرم تاپيك زدم

الان برادرم ك گفتم مشكل اعتياد داشت وترك كرد و واسش زن گرفتيم داره كار ميكنه ك بتونه زندگيشو جمع كنه

حالا مشكل من اينه الان دوسه باره ميرم خونه شون پدرشوهرم از پدرم ميگه

مثلا يه بار ميگه ازش پول بگير

الانم دوباره ميگه داداشت بايد تيغش بزنه ك بتونه خونه رهن كنه

منم دفعه قبلي به همسرم گفتم بهشون بگو با آرامش ك ديگه اسم اونو نيارن چون همسرم فهميد چقدر بهم ريختم(انقدر پدرم اذيتمون كرده اسمشم مياد اعصابم خراب ميشه)

جمعه خونشون بودم بازم پدرشوهرم حرفشو تكرار كرد شوهرمم خيلي تند بهش گفت ساكت بس كن

منم ناراحت شدم هم از شوهرم ك اونجور با پدرش حرف زد هم از پدرشوهرم ك همش اين حرفو ميزنه كلا از ديروزصبحم ك از خونشون اومدم با شوهرم حرف نزدم انقدر ناراحتم

از همه مهم تر از پدرخودم كه مايه ننگ شده واسه ما دختراش

حالا نميدونم واقعا اين وسط چيكار كنم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

به داشته هات فکرکن

اینکه شوهرت پشتته

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ناراحت نباش از همسرت.

خوبه یه بار جدی تذکر داده که دیگه نگه.پدرشوهر منم اینطوریه.همه ش دست میذاره رو نقطه ضعفای ادمو هی تکرار میکنه 😞

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پدرشوهرت اینجوری میگه یعنی توی جبهه شما قرارداره و دل خوشی از پدرت مثل شما نداره 

شما هم سخت نگیر از روی دلسوزی و مثلا وانمود کنه طرف شماها هست گفته

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

مطمئن باش همچین پدری پسرخودشم تشویق به تیغزنی ازبابات میکنه......حواست جمع باشه....ماالان صاحبخونه جواب کرده...بایدجای دیگه بریم...بابام قصدکمک مالی داره....میخوام بهش بگم که فعلاکمکمون نکنه ....چون هم پدرشوهرم هم مادرشوهرم توبانک پول دارن...مخصوصامادرشوهرموزی من.....هروقت اوناکمک کردن بابای منم کمک کنه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ناراحت نباش از همسرت. خوبه یه بار جدی تذکر داده که دیگه نگه.پدرشوهر منم اینطوریه.همه ش دست میذاره ر ...

جديدا اينطوري شده شايد ندونه ك من حساسم ولي من انقدر رو اين موضوع ناراحتم ك اولين نفر با همسرم دعوا مكنم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
شوهرم پشتمه ولي نميخوام بگن بخاطر زنش تو روي پدرش وايساده

بلخره میگن

خانواده شوهر کارشون گفتنه 

شما کار درستو بکن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

این وسط تنها کسی که مقصر نیست شوهرته😐دیگه خودش انقد عاقل هست که باباباش بدونه چجوری حرف بزنه نمیگم درست رفتارکرده ولی دیکه به خواسته ی خودت واکنش نشون داده.

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

اینم که جلوپدرش وایساده حتمالازم دونسته....اگه جلوشوبگیری بعداهمش پشت اونارومیگیره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤