2777
2789

من خیلی اهل رفیق بازی نیستم با اینکه خیلی خون گرمم ولی ی رفیق دارم باهم ازدواج کردیم تو یک سال 

شوهرش کار دولتی داره خیلی شوهرشو ب رخ میکشه و تبلیغ میکنه و الکی پز میده و میگه خونه و ماشین داریم و داریم قسط میدین و نمی‌دونم خونه داریش و اشپزیش عالی و….منم ای تایید می‌کنم و میگم اخییی نازی وای 

انکار دنبال مشتریه واسش واقعا درکش نمیکنم یعنی چی اخه هی حقوقشو تحصیلشو ب رخ میکشه والا ک من چیزی تو ظاهر ک نمیبینم.

حس می‌کنم ی مقدار حسوده‌ می‌خواد خودشو آروم کنه البته ک من هییییچ کدوم از اینارو نمیکنم پیششون 

میگین چ کنم باهاش چ رفتاری کنم 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم فقط داره تعریف میکنه ,تو چیکار راست و دروغش داری ،خب منم گاهی حرفایی میزنم بعد با خودم میگم حا ...

اگه بهت گفتن بگو بوخدا پز نیست سبک زندگیمه🤷‍♀️😂😂😂

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
اگه بهت گفتن بگو بوخدا پز نیست سبک زندگیمه🤷‍♀️😂😂😂

خب مثلا داری از تحصیلاتت میگی ،یا خونه و ماشینت،یا کارای روزمرت ،اینارو نگی پی چه حرفی بزنی!!! آخه بعضیام فقط باید کنارشون بنالی تا بگن درسته!

شایدم فقط داره تعریف میکنه ,تو چیکار راست و دروغش داری ،خب منم گاهی حرفایی میزنم بعد با خودم میگم حا ...

اخه هر سری؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

خب مثلا داری از تحصیلاتت میگی ،یا خونه و ماشینت،یا کارای روزمرت ،اینارو نگی پی چه حرفی بزنی!!! آخه ب ...

دوست دارن فقط ازشون تعریف کنی😷

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀

من دوستم میگفت

بهش گفتم به من‌گفتی ولی دیگه نگو چشم می خوری 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حسوده

بگو با این همه اپشن بذارینش توی دیوار ؛با سلام؛ شیپوری چیزی 😂

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

و انسانها همیشه از چیزهایی زیاد حرف میزنند که ندارند

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است