2777
2789
عنوان

بی‌پولم بدجور کاری سراغ دارین

112 بازدید | 14 پست

ای کاش کاری بود بت گوشی انجام می‌دادم ۲تا بچه کوچیک دارم

آرزو به دل موند خونه داشته باشم شوهرم درامدش خیلی کمه منم بچه‌ها کوچیکن نمیتونم بيرون کار کنم چیکار کنم واقعا تو چند قرون پول موندم تو لباس خرید روزانه

با بچه کوچیک خیلی سخته کار کنی مگر اینکه کمک داشته باشی بچه هاتو نگه دارن، توی دیوار زیاد آگهی کار میزنن اگه شرایط داری

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو هستم تقریبا هر روز فکر یه کاری به سرم میزنه به شدت احتیاج دارم دلم میخواد درآمد داشته باشم ولی کسی نیست بچه هامو نگه داره

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

یا آدمین شو.یا تواینستا فعال باش تولیدمحتوا کن یا کلیپ بذار فالوورجمع کن وتبلیغ کن وپول دربیار

ادمین زیاد آشنایی ندارم انقد زیر و رو کردم کسی یکم رایگان آموزش بده هیشکی نیست

پیج زدم تو ۲ماه هزار نفر جمع کردم اونم دنبال میکنم بعد دنبال میکنن

ادمین زیاد آشنایی ندارم انقد زیر و رو کردم کسی یکم رایگان آموزش بده هیشکی نیستپیج زدم تو ۲ماه هزار ن ...

توپیجت بزن باقیمت مناسب تبلیغ میکنم سعی کن فالوورهات بیشتربشه .توپیج های تلگرام ویوتیوب آموزش رایگان آدمین هست