2777
2789

دیشب با حال نزار و کلی گریه و ناراحتی از دست اذیتای خونوادم خوابیدم،خواب دیدم داییم که جوون فوت شده چندسال پیش و مدتی هم بود به فکرش نبودم،اومده تو اتاقمو همو بغل کردیمو منو کلی بوس کردو گفت برو دستو روتو بشور بیا

همینکه داشتم میرفتم سمت دسشویی گفتم میدونم برگردم رفتی

که یهو از خواب پریدم

تعبیری داره یا نه بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابی که دیدی پر از بار معناییه و می‌تونه از چند زاویه تعبیر بشه. این‌که دایی‌ات که از دنیا رفته و مدتی هم بهش فکر نمی‌کردی، اومده و با مهربونی بغلت کرده، می‌تونه نشونه‌ای از آرامش روح اون باشه، یا حتی یک پیام احساسی از ضمیر ناخودآگاهت که دلتنگی یا نیاز به پناه و محبت رو به شکل چهره‌ای آشنا و امن نشون داده.

بوسیدن و بغل کردن معمولاً نشونه محبت، دلداری و حمایت از طرف روح یا نمادش هست.

دعوت به شستن دست و صورت در تعبیر خواب‌ها گاهی به معنای پاک شدن، سبک شدن از غم، یا آماده شدن برای یک مرحله تازه هست.

اون جمله‌ات که گفتی "میدونم برگردم رفتی" نشون از آگاهی ناخودآگاهت از گذرا بودن اون لحظهٔ آرامش داره—مثل آگاهی از اینکه این فقط یه خواب یا یه خاطره‌ست و نه واقعیت.

خلاصه‌ش اینکه خواب تو یه جور تخلیه‌ی احساسی و شاید پیام از درونت بوده برای گرفتن آرامش و تسکین از رنجی که در بیداری کشیدی.

جواب هوش مصنوعیه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

طفلیخودشم از دست مامان بزرگ بابابزرگم خیلی اذیت شدببین تو چه حالیم که اون ازون دنیا فهمیده😭

مرده ها از حال ما آگاهند عزیزم.

اگه ناراحت نمیشی میشه بپرسم داییم جرا توی جووون فوت شد؟

مرده ها از حال ما آگاهند عزیزم.اگه ناراحت نمیشی میشه بپرسم داییم جرا توی جووون فوت شد؟

متاسفانه خودکشی

خیلی از زندگی عقب افتادم سر این مسئله از بس رو زندگیم تاثیر گذاشت

این اواخر گفتم باهاش قهرم چون خودشو راحت کرد ولی مارو ترکوند

که دیشب اومد تو خوابم