2777
2789
عنوان

عمل بینی

85 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من بینیمو ده روزه عمل کردم بعد فک میکنم دکتر نوکشو غضروف گذاشته من خیلی مدل بینیو دوس دارم ولی خیلیییی چاق و تپله  انگار یکی میگه چون غضروفه یعنی هیچی ورم نداره  و تا اخر خودش و پره ها کلا اینطوری میمونه خیلی استزس گرفتم و  میگع حتی یه نمه هم تغییر نمیکنه کسی تجزبه ای نداره؟؟

🤦🏻‍♀️کی همچین حرفی بهت زدهالان اوج ورمه

یکی از فامیلامون گفت چون نوک بینیتو غضروف گذاشته پس همش استخونه دیگه هیجی نمیخابه نوک بینیت همینظوری قلمبه و گرد میمونه پولتو به باد دادی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون گفت چون نوک بینیتو غضروف گذاشته پس همش استخونه دیگه هیجی نمیخابه نوک بینیت همینظوری ...

اصلا غضروف و استخوان دو تا چیز از هم متفاوته

و این حرف هم اشتباهه

نوک بینی هم ورم میکنه و دیر تر از بقیه جاها ورمش میخوابه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
یکی از فامیلامون گفت چون نوک بینیتو غضروف گذاشته پس همش استخونه دیگه هیجی نمیخابه نوک بینیت همینظوری ...

فامیلت خیلی آدم مزخرفیه. کلا دیگه باهاش نگرد

اصلا غضروف و استخوان دو تا چیز از هم متفاوتهو این حرف هم اشتباههنوک بینی هم ورم میکنه و دیر تر از بق ...

یعنی بینیم جمع جور میشه؟ پره های بینیمم انگار التهاب داره ورم داره ولی اون میگفت کلا هیچی تغیر نمیکنه ماساژ و چسب هن بزنی فایده نداره خودمم خیلی لسترسی هستم از سر شب ک گفته دارم میمیرم۰😭

یعنی بینیم جمع جور میشه؟ پره های بینیمم انگار التهاب داره ورم داره ولی اون میگفت کلا هیچی تغیر نمیکن ...

میشه بگی نسبتش با شما چیه؟

نه ورمش میخوابه ولی بازم به اندازه بینیت قبل از عمل مربوطه.

میشه بگی نسبتش با شما چیه؟نه ورمش میخوابه ولی بازم به اندازه بینیت قبل از عمل مربوطه.

اخ جون یه میلی مترم کم شه خیلیه بخدا ولی چون گفت هیچی تغیر نمیکنه دلم شکست خدا خیرت بده