بچه که از تولد یه سالگی چیزی یادش نمیمونه یا میخوابه یا گریه میکنه بزار وقتی سه چهار سالش شد یه تولد خوب بگیر براش خاطره بشه الان یه تولد ساده با چند تا بادکنک و تزئینات بگیر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۰ سال پیش بود یه کیک ۸ کیلویی شکل آهو گرفتم بزرررگ خودمو شوهرمو مامانم..فقط بچمو گذاشتم جلو کیک هی دست کرد تو چشاش خورد تو گوشاش تو پاهاش خورد شمعشم فوت کردیم فیلم گرفتم چیه مهمون دعوت کردن فقط میان گند میزنن میرن
تو خونه دیزاین انجام دادم با کمک خواهرام و عکاس اوردم خونه. پدر و مادرم بودن با خواهرای خودم و همسرم.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
تولد یکسالگی جشن بزرگ گرفتیم ولی تولد دوسالگی هردوتا بچه هام بردیمشون رستوران و خانه بازی و کادو...
بنظرم خانه بازی برای بچه ها از هر جشنی باحالتره
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
والا به جز کیک و میوه آش دوغ و کشک بادمجون درست کردیم سفره انداختیم پذیرایی کردم . اون موقع خیلی فینگر فکد و اینا مد نبود ولی بسیار خسته کننده بود اون روز اما خب به مهمونا خوش گذشت . ولی یکسالگی بچه هیچی نمیدونه بهتره جشن مفصل رو بزاری وقتی یکم بزرگ شد و حالیش بود . سالای اول خودمونی بگیرید
من ۱۰ سال پیش بود یه کیک ۸ کیلویی شکل آهو گرفتم بزرررگ خودمو شوهرمو مامانم..فقط بچمو گذاشتم جلو کیک ...
یا حسادت میکنن
مهمون دعوت کردن خوبه ولی ریخت و پاش زیاد نه قراره فقط خاطره بشه و به نظرم خوبه زمانی باشه که خود بچه بفهمه چی به چیه
🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱 اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده ! پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
والا به جز کیک و میوه آش دوغ و کشک بادمجون درست کردیم سفره انداختیم پذیرایی کردم . اون موقع خیلی فین ...
جشن یکسالگی فقط گریه میکنن چون خسته میشن و هیچی متوجه نمیشن🤣🤣
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یا حسادت میکننمهمون دعوت کردن خوبه ولی ریخت و پاش زیاد نه قراره فقط خاطره بشه و به نظرم خوبه زمانی ب ...
آره من دعوت نمیکنم سال اولم کیک دادم شوهرم برا خواهرشوهرام و مادرشون هم عمل کرده بود بعد که از من میپرسیدن چرا دعوت نکردی برا تولد مادر شوهرم میگف بخاطر من که عمل کردم😑😑😑خودشو تحویل میگرف