دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9467 عنوان آقاا بنظرتون از امشب بخونم پزشکی میارم 😂 308 بازدید | 17 پست پسفردا کنکوره ، دیگه واقعا سایت نمیام😂🤦🏼♀️بنظرم زمان کمی نیست کنکور اردیبهشت فدای سرم تیر هم هست تیر نهائی کنکور تیره ! مگه نه؟ کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻 1404/02/10 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2717 من یه پکیج دارم تمام درسارو تو یه شب میتونی جمع کنی🌝
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9467 من یه پکیج دارم تمام درسارو تو یه شب میتونی جمع کنی🌝 😂😂ححح پکیج نمیخوام خودت برو بجوام سر جلسه کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
hero888 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 5645 من یه پکیج دارم تمام درسارو تو یه شب میتونی جمع کنی🌝 چند😂 پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
raha_moon عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3653 مگه کنکور ۸ صبح نیست؟من ۶ شروع میکنم😂 پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9467 اره شک نکن هنوزم میشه😂 اگر نشد کتابارو قورت میدم بدنم جذبشون کنه جوابا برسه به مغزم🌚 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9467 مگه کنکور ۸ صبح نیست؟من ۶ شروع میکنم😂 زود نیست ؟ چه خبره ۶ ، بذار ۷ پاشو سر حوصله..😂 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 8690 اگر نشد کتابارو قورت میدم بدنم جذبشون کنه جوابا برسه به مغزم🌚 😂😂
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9467 عدد ۳ رو کامنت کن تا بهت راز موفقیت تو کنکورو بگم 😉 اگه میخوای تو یکروز قبولی پزشکی بیاری این تاپیکو برای ۴ نفر بفرست کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما مدیر استارتر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9467 جدی بخون واسه تیر واقعا بخوناز نخوندن بهتره باش کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻